Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αποχώρησε ο Β. Κώτος από τον Άρη Αμφιάλης

Published

on

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Άρη Αμφιάλης ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Κώτoς

«Ένα όμορφο ταξίδι, έφτασε στο τέλος του. Για μένα ο Άρης Αμφιάλης αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, ώρες ατελείωτες μέσα στο γήπεδο  ή έξω από αυτό, προκειμένου να φέρω εις πέρας μία δύσκολη αλλά εξαιρετικά σημαντική «αποστολή». «Οι χαρές πολλές, οι λύπες περισσότερες, αλλά όλες στιγμές μοναδικές και ανεπανάληπτες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μου. Για περισσότερα από 20 χρόνια υπηρέτησα και ήμουν ταγμένος σε αυτήν την ομάδα: Στον ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ!». Στη ζωή όλα είναι κύκλοι και οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν. Όχι απαραίτητα για να τελειώνει κάτι, αλλά για να μπορέσει να συνεχιστεί ή να ανοίξουν άλλοι κύκλοι, καινούργιοι.

Πλέον η συνεργασία μου με τον Άρη ολοκληρώθηκε, μία συνεργασία που με δίδαξε πολλά και σαν άνθρωπο αλλά και σαν προπονητή. Στο «πλευρό» μου είχα άξιους συνεργάτες, κάποιοι από αυτούς έμειναν μέχρι το τέλος και είμαι περήφανος γι’ αυτούς και τις επιλογές μου.

Ευχαριστώ όλους όσους με αγκάλιασαν πραγματικά και πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου Γιώργο Καφούρο και Κώστα Ξύγκο που μόνο αυτοί γνώριζαν τις αγωνίες μου για την ομάδα μας.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου….. για την ανοχή της…. και την υπομονή της……

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς ”τους μάγκες αθλητές μου’’  που περάσατε από την ομάδα του Άρη, για την υπομονή σας και για την υποστήριξη σας, τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και προς την ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό, με τις αξίες που σας μετέδωσα όλα αυτά τα χρόνια.

‘’ΑΝΤΙΟ’’.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΤΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ