Connect with us

slideshow

Αποχώρησε ο Ρουσσόπουλος απο ΑΟΑΔ

Φεύγει σαν φίλος το σέντερ φορ

Published

on

Έπειτα από 3 συναπτά, και κατά γενική ομολογία επιτυχημένα έτη στον ΑΟΑΔ, πήρα την απόφαση να σταματήσω, καθώς θεωρώ πως ο κύκλος μου με το εν λόγω σωματείο που αγαπήθηκα αλλά και αγάπησα πολύ, έχει κλείσει.

Βρέθηκα στον ΑΟΑΔ τον Αύγουστο του 2009, και πραγματικά κατάλαβα πως πρόκειται για μια ομάδα με καλούς χαρακτήρες αλλά και ποδοσφαιριστές με όρεξη, που σαν μια οικογένεια παίκτες-διοίκηση ήθελαν να βγάλουν αυτό το ιστορικό σωματείο από τη μετριότητα της Γ κατηγορίας και να του αλλάξουν επίπεδο.

Πράγματι, την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 καταφέραμε, όταν δεν το πίστευε κανείς τότε, να πάρουμε την άνοδο για τη Β κατηγορία χωρίς τις παροχές που τύχαιναν άλλες ομάδες. Τη περίοδο 2010-2011 η ομάδα σαν νεοφώτιστη στη κατηγορία, όχι μόνο δεν κινδύνεψε αλλά κατετάγη 6η σε σύνολο 13ων ομάδων. Φέτος ο ΑΟΑΔ πραγματοποίησε μία εξίσου καλή, και κάποιοι θα πουν, ακόμα καλύτερη πορεία αφού βγήκε 4ος σε 14 ομάδες της Β κατηγορίας Πειραιά.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Πρόεδρο της ομάδας Αντρέα Στρατή καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μάχη Van Vosselen, τον προπονητή μου Βασίλη Τσαβαρή που με πίστεψε και με βοήθησε πολύ, τον τωρινό μου προπονητή Δημήτρη Κατσάνο ο οποίος πήρε τη σκυτάλη στη μέση της χρονιάς από τον Βασίλη, και είναι ένας νέος άνθρωπος με πίστη και όρεξη για δουλειά που μπορεί να ανεβάσει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά, τον πιστό μας έφορο Γιάννη Φασιλή, τον γενικό αρχηγό και παιδικό μου φίλο Παντελή Κόκαλη, τον αρχηγό μας Αριστείδη Γουνελά ο οποίος με έφερε στον ΑΟΑΔ και με δικαίωσε για την επιλογή μου αυτή, εύχομαι το ίδιο να αισθάνεται και ο ίδιος για τη δική του επιλογή, τους φίλους της γειτονιάς του Αγίου Δημητρίου και τέλος όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς όχι μόνο δεν θα πετύχαινα 60+1 γκόλ σε 3 χρονιές, αλλά δεν θα έβλεπα δίχτυα ούτε με κιάλια……

Όσον αφορά το μέλλον κανείς δεν ξέρει….

Με φιλικούς χαιρετισμούς ο πάντα πιστός στρατιώτης του ΑΟΑΔ,

Σάββας Ρουσσόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply