Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποχώρηση-έκπληξη Νικολαΐδη στην Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Περίπου ένα μήνα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της Β’ΕΠΣ Αθηνών, ο Γαληνός Νικολαΐδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ειρήνης Πετρούπολης. Ο νεαρός προπονητής συναντήθηκε πρόσφατα με ανθρώπους της διοίκησης και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους εξαιτίας ορισμένων διαφορών που δεν βγήκαν στην επιφάνεια. Οι ‘κυανοκίτρινοι’ την περσινή χρονιά κέρδισαν στα μπαράζ την παραμονή τους απέναντι σε Βριλήσσια και Νέα Σμύρνη αλλά την φετινή χρονιά σημείωσαν 22 νίκες, 4 ήττες, 4 ισοπαλίες, είχαν διαφορά 11 πόντων από τον δεύτερο Άφοβο και έφτασαν σχετικά εύκολα στο πρωτάθλημα που έφερε την άνοδο.
Λίγες ώρες μετά το επικείμενο διαζύγιο ο Γαληνός Νικολαΐδης μιλά στην ιστοσελίδα μας για την φετινή επιτυχία αλλά και τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε σε πολύ καλό κλίμα. Χαρακτηριστικά τόνισε: ”Αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας ήρεμα και φιλικά για διάφορους λόγους, κυρίως προσωπικούς μου. Για αυτό ευχαρίστησα τον καθένα για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε όλον αυτό τον καιρό. Όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω εξίσου τους πρωταγωνιστές τις φετινής χρονιάς, τους ποδοσφαιριστές μου που πάντα τα έδιναν όλα στο γήπεδο και ύστερα από πολύ δουλειά στις προπονήσεις βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Καταφέραμε και γίναμε μια οικογένεια μέσα στο γήπεδο και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας. Τώρα θέλω ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Βαφειάδη, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Μπίτζα, τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Δαρδαμάνη αλλά και όλη την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Τους εύχομαι ότι καλύτερο, πάντα επιτυχίες και να πάνε ακόμα πιο ψηλά. Η Ειρήνη θα είναι πάντα στην καρδιά μου, όπως κι όλοι με τους οποίους συνεργάστηκα.”
Όσον αφορά το μέλλον του ανερχόμενου προπονητή, το τηλέφωνο του θα παραμένει ανοιχτό για νέες προτάσεις από ομάδες είτε της Αθήνας ή ακόμα και της Γ’Εθνικής. Θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα δεχθεί χωρίς πίεση και θα πάρει την σωστή απόφαση για την νέα του ”στέγη” που μάλλον θα είναι Αθηναϊκή.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply