Connect with us

6ος Όμιλος

Αποχώρησε από το Κερατσίνι ο Γκιάτης

Published

on

Με τοποθέτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, ο Βαγγέλης Γκιάτης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Κερατσινι για επαγγελματικούς λόγους. Ο ίδιος κάνοντας μια αποτίμηση των τεσσάρων ετών ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην πλέον άσου των “ροσσονέρι” :

Μετα απο 4 Χρονια στην ομάδα του Κερατσινίου…και για επαγγελματικούς λόγους δν θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα με την οποία έζησα τα καλύτερα μου ποδοσφαιρικά Χρονια.
4 Χρονια γεμάτα επιτυχίες, τίτλους, μεγάλες και ιστορικές νικες που θ έχω να θυμάμαι και εγω και όλοι εσείς που μας στηρίζατε…στα εύκολα και στα δύσκολα.
Θέλω να πω ενα μεγάλο Ευχαριστω σε όλους μου τους συμπαίκτες ολα αυτα τα Χρονια, για ολα αυτα που περάσαμε μαζι για ολες τις νικες που πανυγηρισαμε μαζι και γενικά για ολες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε καθώς επίσης κ τους προπονητές που πέρασαν απο την ομάδα ολα αυτα τα Χρονια.
Ευχαριστω όλους όσους ήταν γύρω απο την ομάδα αυτα τα Χρονια και ιδιαίτερα τον Κύριο Τσάτσο που με έφερε στο Κερατσινι και ακομα πιο πολύ τον Κύριο Αντώνη Αραβαντινο με τον οποίο μας ενώνει πολλά χρονια κατι παραπάνω απο τη σχέση παράγοντα κ παιχτη, που ανέλαβε να συνεχίσει το έργο για την άνοδο της ομάδας στη γ εθνική και την παραμονή της στη κατηγορία.
Ελπίζω το Κερατσινι να μεγαλώσει ακομα περισσότερο και ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα ακομα παραπάνω.

Με εκτίμηση Γκιατης Βαγγέλης

Υ.γ: Για να σπάσει το μελό πείτε μου
Τυχαίο που και εγω και ο Ροναλντο αποχωρήσαμε την ίδια μερα ;;;;