Connect with us

Γ Εθνική

Αποχώρηση Μάριου Τζώρτζη από την Αγία Παρασκευή

Published

on

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο εμβληματικός ηγέτης της Αγίας Παρασκευής Μάριος Τζώρτζης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει τόσο από την θέση του προέδρου της ομάδας, όσο και γενικότερα από τον σύλλογο…

Αναλυτικά…

<< Μετά από 50+ χρόνια παρουσίας, και της όποιας προσφοράς μου, στην αγαπημένη μου SANTA ως αθλητής και ως παράγοντας, με την παρούσα ανακοινώνω ότι, παραιτούμαι από την θέση του προέδρου και τον ΑΟΑΠ γενικότερα.

Φεύγω με την συνείδηση ήσυχη. Λειτούργησα σε όλη την πορεία μου έντιμα και έπραξα το καλύτερο δυνατό για την αγαπημένη ομάδα του Δήμου μας, απ όποια θέση κι αν την υπηρέτησα. Ποτέ μέχρι σημερα δε δέχτηκα ούτε επέτρεψα παρεμβάσεις στο έργο μου το οποίο μόνον όσοι αγαπούν πραγματικά την Santa γνωρίζουν κι επικροτούν.

Δε δέχτηκα επίσης να έχω “δίπλα μου” επί μακρόν ανθρώπους ανίκανους, κουτοπόνηρους και επικίνδυνους για την ομάδα. Αφήνω την ομάδα πρωταθλήτρια, στην Γ’ Εθνική κατηγορία στα χέρια αυτών που “κατάφεραν” όσα έγιναν μέχρι σήμερα στην αντρική και την γυναικεία ομάδα μας.

Είναι πλέον “στο χέρι” των πραγματικών φίλων της ομάδας να την σώσουν. Ας γνωρίζουν οι πάντες ότι «ο εχθρός» είναι εντός κι όχι οπωσδήποτε κάποιοι εκτός. Συγχαίρω κι ευχαριστώ τους παίχτες μου , τους προπονητές μου, όλους τους Δημοτικούς επικεφαλείς με τους οποίους συνεργάστηκα στην μακρόχρονη πορεία μου και όσους στάθηκαν δίπλα μου με ειλικρίνεια.

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη στην ομάδα ΜΟΥ. Με την ελπίδα πως, για το καλό του ΑΟΑΠ, δεν θα χρειαστεί να επανέλθω και να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες γι αυτούς που με ανάγκασαν ν’ αποχωρήσω, παραμένω “ΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”

Ο πρόεδρος Μάριος Τζωρτζης! >>

Απομένει να δούμε αν θα επιμείνει στην απόφαση του ή θα αλλάξει γνώμη. Είναι δεδομένο πάντως πως αν τελικά φύγει θα είναι τεράστια απώλεια τόσο για την Αγία Παρασκευή όσο και για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα…