Connect with us

Γ Εθνική

Αποχώρηση με βολές από Κοκώνη στον Πανιώνιο

Published

on

Ο μέχρι πρότινος προπονητής  τερματοφυλάκων του Πανιωνίου Αντώνης Κοκώνης μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τον Πανιώνιο αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης του .

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει τα παρακάτω:

Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο ! Μετά από 1 χρόνο συνεργασίας και 3 μέρες πριν την αρχή της προετοιμασίας μαθαίνω ότι φεύγω από την ομάδα από τον τεχνικό διευθυντή, έχοντας δώσει τα χέρια από την Ιούνιο για ανανέωση της συνεργασίας μας!

Έδωσα τα πάντα σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο Πανιώνιος και δυστυχώς το ευχαριστώ ήταν ένα τηλεφώνημα ενός λεπτού !

Ο κύριος Γεωργιαδης αποφάσισε 3 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία να φέρει δικό του προπονητη τερματοφυλάκων !

Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα αυτή την ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πανιωνίου που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη χρονιά.. Τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που μας ακολούθησε παντού και δεν μας έκανε ποτέ να νιώσουμε μόνοι μας ! Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που συνεργαστήκαμε αυτό τον χρόνο !

Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τον Κύριο Νίκο Κούστα που μου έκανε την τεράστια τιμή να εργαστώ στο πιο Ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας και με άλλαξε σαν προπονητή.

Ευχαριστώ επίσης τον Κύριο Κικερη και τον κύριο Ζαχαροπουλο για την απεριόριστη στήριξη που μου έδειξαν !

Τελειώνει άδοξα λοιπόν αυτός ο κύκλος που για μένα ήταν και θα είναι ο πιο σημαντικός της καριέρας μου! Ευχαριστώ πολύ την τεράστια οικογένεια του Πανιώνιου και πάντα θα είναι στην καρδιά μου