Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποχώρηση Πολύζου από τον Χαραυγιακό

Published

on

Μετά από τρία χρόνια ο Θανάσης Πολύζος αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο του Χαραυγιακού.

Ένα πρόσωπο που μόχθησε, προσπάθησε και προσέφερε σημαντικές βοήθειες δεν θα βρίσκεται ενεργά στο σύλλογο, με τον ίδιο να ευχαριστεί εκείνους που συνεργάστηκε κάνοντας ένα μίνι απολογισμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά, το κειμενο

Με την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας μας.Ολο αυτό το διαστημα (δύο έτη ενεργά στο Δ. Σ. και έναν ως έξω διοικητικος) που ήμουν στην ομάδα προσπάθησα με εντιμότητα, ειλικρίνεια, χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά να υπερετησω όσο το δυνατόν καλύτερα το τόσο ιστορικό αυτό σύλλογο.Σε όλο αυτό το διάστημα περάσαμε καλές και κακές στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλαμε το καλό της ομάδας.Δυστυχως μετά την απόλυτη επιτυχία της περυσινής χρονιάς φέτος μετά από μια μεγάλη υπέρ προσπάθεια δεν καταφέραμε να σωθεί η ομάδα και έτσι την νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στην Α ΕΠΣΑ.Ο Χαραυγιακος έχει τα πάντα ώστε του χρόνου να επανέλθει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες όπου και ανήκει.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλο προεδρο μας Μανώλη Φυτρο ο οποίος με έφερε στην ομαδα και μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω όλες αυτές της στιγμές.Επισης όλο τα παιδιά του Δ. Σ. τα οποία με αγκαλιασαν από την πρώτη στιγμη που ήρθα στην ομάδα, τους φίλους Χαραυγιακού,
,τους παλαιμαχους,τους γονείς, έφορους και προπονητές των ακαδημιων και φυσικά τους ποδοσφαιριστές και προπονητές Λούκα Ρόπα, Δημήτρη Ζυγούρη με τους οποίους είχα μια άριστη και κρυστάλλινη συνεργασία.Το μεγάλο μου κέρδος είναι η αγάπη που εισέπραξα όλο αυτό το διάστημα. Καλή συνέχεια σε όλους και σας βεβαιώνω πως θα είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.Άλλωστε οι δεσμοί μου με την ομάδα λόγω της παρουσίας των παιδιών μου στην Ακαδημία τα τελευταία 7 έτη και λόγω της άριστες σχεσεις με πολλούς ανθρωπους πλέον μέσα στην ομάδα είναι πολύ δυνατοί.