Connect with us

slideshow

ΑΠΟ Νικολακάκης: Ψάχνει τον καλύτερο…

Σε συζητήσεις με τους Μεσσολόγη, Αρβανίτη, Ασλάνογλου, Βαμβακούλα και Μπότζο βρίσκεται η διοίκηση του Μενιδιάτικου συλλόγου για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας

Published

on

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την άνοδο ωστόσο ο ΑΠΟ Νικολακάκης δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική αφού οι διοικούντες του για ακόμη μια σεζόν θα θέσουν πολύ ψηλά τον πήχη. Ωστόσο, αυτό που απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή τους ανθρώπους της ομάδας είναι να κλείσει άμεσα το θέμα που αφορά την τεχνική ηγεσία προκειμένου να δρομολογηθούν οι υπόλοιπες εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό, οι ιθύνοντες του σωματείου βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με αρκετούς προπονητές ωστόσο όπως τονίζουν οι ίδιοι θα σκεφτούν αρκετά καλά τις λύσεις που υπάρχουν και θα κάνουν την καλύτερη επιλογή. Συγκεκριμένα, η διοίκηση Νικολακάκη έχει προσεγγίσει τους Μεσσολόγη, Αρβανίτη, Ασλάνογλου, Βαμβακούλα και Μπότζο. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι άνθρωποι της ομάδας επιδιώκουν να αποσπάσουν θετική απάντηση από τεχνικούς που διαθέτουν εμπειρία και έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Όπως και να έχει πάντως, το συγκεκριμένο ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες.

 

Νικολακάκης: Θα είμαστε πιο δυνατοί

 

Στο μεταξύ, o Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Μενιδιατών, Θανάση Νικολακάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους που θα θέσει η ομάδα του την ερχόμενη περίοδο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο επιθυμία μας αποτελεί η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Ως εκ τούτου και φέτος θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο ρόστερ ποδοσφαιριστές έμπειρους ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι την ερχόμενη περίοδο θα είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι». Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» αναφέρθηκε στα αίτια που οδήγησαν τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής στον υποβιβασμό υποστηρίζοντας: «Το βασικό ήταν η διαιτησία αλλά και η απειρία των ποδοσφαιριστών. Όπου παίζαμε όλοι οι διαιτητές μας έβλεπαν ως μια ομάδα της γειτονιάς. Εκτός από τους αντιπάλους είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τους διαιτητές. Χάσαμε αρκετά ματς στις καθυστερήσεις Πάντως, θεωρώ ότι η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα αν αναλογιστεί κανείς ότι στο ρόστερ υπήρχαν 15 παίκτες από τα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply