Connect with us

Uncategorized

ΑΠΟ Nικολακάκης – ΑΟ Δικαίου 1-0

Published

on

Το πολύ καλό πρόσωπο που παρουσίασε στο α’ μέρος εκμεταλλεύτηκε ο ΑΠΟ Νικολακάκης στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Δικαίου για την 3η αγωνιστική του 9ου ομίλου και πήρε τη νίκη με 1-0. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο. τρίποντο για την ομάδα του Κώστα Βρετού που βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο γήπεδο, πιέζοντας τους νησιώτες σε όλους τους χώρους. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 31′, χάρις σε όμορφο πλασέ του Παπαναστασίου. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ με σωστή αμυντική λειτουργία δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα. Διαιτητής ήταν ο Κυριακόπουλος (Αθηνών).

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας (81′ Στάσης), Πτερούντιος, Μήλας (33′ λ. τρ. Σπυρίδης Γ.), Ανδρεάδης, Τερζίεφ, Κωβαίος, Εγιουρούμ (71′ Δαραμούσκας), Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Σανταμούρης, Δραμουντάνης, Πανόπουλος, Γκουντελίτσας, Σωτήρη, Μποϊλης Ζ. (46′ Σκαλέρης), Χατζηφούντας Χρ. (79′ Πης), Μυλωνάς, Χατζηνικολάου (68′ Χατζηβασίλης), Χίσι, Μποϊλης Γ..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply