Connect with us

5ος Όμιλος

Απόβαση στο Μάλεμε για Ιωνικό

Published

on

Η επιστροφή στη δράση του πρωταθλήματος Γ´ Εθνικής με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής επιφυλάσσει δύσκολη αποστολή για τον Ιωνικό ο οποίος εκδράμει στην Κρήτη για την Κυριακάτικη αναμέτρησή του με τον Κισσαμικό.

 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Μάλεμε με ώρα έναρξης τις 15:00. Πρόκειται για την πρώτη φετινή επίσκεψη των Νικαιωτών στη μεγαλόνησο στην έδρα μιας αξιόμαχης και πολύ επικύνδινης ομάδας την οποία ο Ιωνικός δυσκολεύτηκε να καταβάλλει και τελικά να αποκλείσει με γκολ στην παράταση (1-0) στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στη Νεάπολη για το κύπελλο.

 

Στόχος της ομάδας του Μάρκου Δήμου, να παραμείνει στην κορυφή του 5ου ομίλου και συνεπώς να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

 

Η αποστολή αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για τα Χανιά, όπου θα φθάσει το πρωΐ του Σαββάτου και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ελαφρά προπόνηση στο γήπεδο του Μάλεμε.

 

Ο Ανδρέας Ατματσίδης θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών και θα είναι ο μοναδικός απών από την Κυριακάτικη αναμέτρηση εξαιρουμένων των μακροχρόνια απόντων, Τσακίρη, Μπουλούλη, Μακρυωνίτη και Κωνσταντόπουλου.

 

Στην καθιερωμένη δήλωση στο ionikosfc.gr για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Μάρκος Δήμος είπε:

 

“Πάμε να παίξουμε με ένα καλό και δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Κισσαμικός τον οποίο αντιμετωπίσαμε και τη περασμένη Κυριακή για το κύπελλο.

Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το συνδυάσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσουμε εφέτος στη φιλόξενη Κρήτη και ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.”

 

O Χαράλαμπος Σωτηριάδης του συνδέσμου Λασιθίου ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι ο Μιχαήλ Παπαδοπετράκης και ο Εμμανουήλ Φινοκαλιώτης επίσης του συνδέσμου Λασιθίου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φροίξος Βιδάκης του συνδέσμου Ηρακλείου.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση.

 

Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟ Ιωνικός επιθυμούν να εκφράσουν δημόσιες ευχαριστίες στον ένθερμο υποστηρικτή και αγνό φίλαθλο του Ιωνικού κ. Γεώργιο Σαββουλίδη για την έμπρακτη ηθική και οικονομική υποστήριξή του στην ομάδα μας.

 

Στην πορεία του στη λεωφόρο των επιτυχιών που έχει ορίζοντα την επιστροφή του στη Super League ο Ιωνικός χρειάζεται τη συμπαράσταση των οπαδών του την οποία και έχει αμέριστη κάθε Κυριακή. Χρείαζεται όμως και την στήριξη εκλεκτών επιτυχημένων επιχειρηματιών της πόλης μας που δεν φείδονται χρόνου και χρημάτων προκειμένου να βοηθήσουν τον ιστορικό Ιωνικό να πραγματοποιήσει το στόχο του. Ο κ. Γεώργιος Σαββουλίδης, ιδιοκτήτης του ομώνυμου χρυσοχοείου στη Νίκαια αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης στον Ιωνικό μας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply