Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Απόδραση ΑΟΑΔ από Κορυδαλλό

Στο 90΄με αυτογκολ

Published

on

Ο Κορυδαλλός είχε τις ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο αλλά το αυτογκόλ στο 90′ από τον Σταμουλάρα έδωσε τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου.

Στο 1ο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες χωρίς πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου έχασε την μοναδική ευκαιρία της στα 30 δευτερόλεπτα όταν στην βαθιά μπαλλιά στην πλάτη της άμυνα του Κορυδαλλού ο Βογιατζής πρόλαβε την έξοδο του Κουλούρη πλάσαρε αλλά ο Ψυχίδης έδιωξε την μπάλλα επάνω από την γραμμή. Ο Κορυδαλλός ισοφάρησε την ευκαιρία στο 23′ όταν ο Βέττας έκλεψε την μπάλλα την γύρισε στο σημείο του πέναλντι αλλά ο Σταματέλλος δεν κατάφερε να κερδίσε τον Παναγιωτόπουλο.

Στο 2ο ημίχρονο και μέχρι το 65′ ο Κορυδαλλός έλεγχε το παιχνίδι και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Την πρώτη στο 56′ όταν σε φάουλ του Ψυχίδη ο Μπουλές βρέθηκε μόνος του αλλά το σουτ έφυγε ψηλά άουτ. Στο 58′ ο Μπουλές έβγαλε μπαλλιά στον Σταματέλλο αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναγιωτόπουλο. Τέλος στο 65′ ο Βέττας έβγαλε μόνο του τον Σταματέλλο με τον Παναγιωτόπουλο αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ.

Από κει και πέρα η ομάδα του Αγίου Δημητρίου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 68′ με τον Βογιατζή μετά από μπαλλιά του Σιμιτζή.

Για να έρθει η φάση του 90′ όταν η κεφαλιά του Βογιατζή προς το τέρμα μετά από σέντρα χτύπησε στο κεφάλι του Σταμουλάρα και “κρέμασε” τον Κουλούρη δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο με τους κ.κ Ισάνογλου, Βλαντή Χρ. και Σγάτζο να δίνουν ρεσιτάλ διαιτησίας.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Καρύδης, Κετσιλής (33′ λ.τρ. Σιμάκος), Ψυχίδης, Σταμουλάρας, Νικολάτος, Βέττας, Μπουλές (75′ Μάρθας), Τσέκερης (85′ λ.τρ. Ζαχαρίου), Σταματέλλος, Τσιμιλιώτης.

ΑΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : Παναγιωτόπουλος, Shehaj, Ζελελιδης (54′ Μήτρο), Τσολάκος (70′ Μάρκου), Γουνελάς, Κουτσαιτης, Σιμιτζής, Κόκας, Βογιατζής, Αθανασόπουλος, Ρουσσόπουλος (90′ Χατζηαργυρός).

 

Ρεπορτάζ: Νίκος Χοχλάκης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply