Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Απόδραση» από τα Βριλήσσια για το Χαϊδάρι

Published

on

Με μια σημαντική νίκη 2-1 «απέδρασε» το Χαϊδάρι από τα Βριλήσσια κόντρα στον τοπικό Κένταυρο. Το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου παρουσίασε, ξανά, βελτιωμένο πρόσωπο παρά το νεαρό της ηλικίας του και έφτασε τους 21 πόντους στην 9η θέση. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Θεοδωρίδης παρά τα προβλήματα τραυματισμών που «ταλανίζουν» την ομάδα, παρέταξε ένα αξιόμαχο σύνολο που πάλεψε για τον βαθμό, όμως παρέμεινε στους 18 πόντους και την 11η θέση.

Στην εικόνα του παιχνιδιού, ο Μουρεζίνης άνοιξε το σκορ στο 29’ με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε η ισοφάριση. Έξι λεπτά αργότερα, ο 17χρονος Γιώργος Σκεντέρη σκόραρε για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά και έδειξε ικανός για το μεγάλο «άλμα» στην πρώτη ομάδα από νωρίς. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ του νεαρού επιθετικού δεν έδωσε ξανά βαθμούς στους «λαχανί», καθώς ο Φουκαράς επέστρεψε στα γκολ με σουτ στο 65’ χαρίζοντας το έκτο φετινό τρίποντο για τους «κυανέρυθρους».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλογερόπουλος Ι., Κοκαρίδας Ν., Νικολάου Χ.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ. (Γιάννης Θεοδωρίδης): Θεοδωρίδης Χ., Κουτσουβέλης, Κοντογιάννης, Τούντας, Κολιός, Σεΐτι, Μανίκας (21’ λ.τρ. Θεοδωρίδης Θ.), Μωραΐτης (71’ Κουλιούρης), Δέτσης, Μπότση, Σκεντέρη.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιώργος Κιούρκος): Μίχος, Καμπέρης (80’ Σακελλαρίου), Αναστασόπουλος, Αλεβίζος, Φουκαράς, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης, Βλάχος (64’ Χριστούλης), Κοπανάς (88’ Μαυρουδής), Κόκλας, Καλαμπαλίκης.