Connect with us

3ος Όμιλος

Απόδραση από τη Βάρδα για Αιολικό

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι ο Αιολικός ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας και αυτό διότι η ομάδα της Μυτιλήνης είχε ξεκινήσει με δυο ήττες σε ισάριθμα ματς και βάσει των στόχων που έχει θέσει βρισκόταν με την πλάτη στο τοιχο. Οι νησιώτες, θα έβαζαν στην άκρη το θέαμα αφού ως προτεραιότητα θα έθεταν μόνο το αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη τα κατάφερε με τον πλέον ιδανικό τρόπο αφού πήρε μια πύρρειο νίκη στην Ηλεία επικρατώντας με 2-1. Οι κυανόλευκοι χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοση τους και έχοντας τον παράγοντα τύχη στο πλευρό τους με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις, απέδρασαν από το διπλό από μια δύσκολη έδρα και σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα θα δράσει θετικά στην ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, με τους νησιώτες να βρίσκουν το τρόπο να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 45′ ο Κέρι έκανε το 1-0, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0, με τον Σίμωση ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη κυανόλευκη φανέλα βρήκε δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι πίεσαν τον Αιολικό και στο 81′ κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι το οποίου μετουσίωσε σε γκολ ο Κωνσταντινίδης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 87′ οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να γλυτώσουν την ήττα αφού ο διαιτητής υπέδειξε και πάλι την εσχάτη των ποινών, όμως ο Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Πουρή αφού ο τερματοφύλακας απέκρουσε αρχικά στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι και έφυγε άουτ

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος) Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Παναγόπουλος, Ανδρίελος, Σιδέρης, Πολίτης Γ., Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος (50′ Ντόμας (88’λ.τρ. Κουραχάνης)), Κωνσταντινίδης, Γκάτσης, Καζαντζής (65′ Πολυχρόνης).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης) Πουρής, Κρουσταλλέλης, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Στουρνάρας, Μίχος, Ιορδανίδης, Κέρι, Λαλάς (55′ Γάλας), Σίμωσης (65′ Σαμπάνης), Μανουσάκης (78′ Μανουσάκης)