Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Απόδραση» από τον Βύρωνα για τα Σούρμενα

Published

on

Μεγάλο διπλό για τα Σούρμενα που επικράτησαν 1-0 μέσα στον Βύρωνα της τοπικής Δόξας και πέρασαν μόνα στην τέταρτη θέση έχοντας 27 πόντους. Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία τους στο πρωτάθλημα. Αντίθετα η Δόξα παρά την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ και μοιραία έπεσε όγδοη έχοντας 24 βαθμούς, όπως ο Πανερυθραϊκός.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 44′ ο πιστολέρο Καζαντζής, ο οποίος για δεύτερη σερί αγωνιστική έδωσε την λύση στους ‘ροσσονέρι’ βρίσκοντας δίχτυα. Έτσι, πιστοποίησε την ανωτερότητα των παικτών του Μιχάλη Κάτσικα στο πρώτο μέρος, πριν αφυπνιστούν στο δεύτερο οι ‘κυανόλευκοι’ και δημιουργήσουν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στα καρέ εντιμότατου Λύρου. Το 1-0 δεν άλλαξε ως το τέλος, τα Σούρμενα πήραν σπουδαίο διπλό και οι δύο ομάδες στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Καραγιαννίδης Ι., Αργυρός Π.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Παπαχειμώνας (23′ λ. τρ. Μπακέας), Λιόνας, Βακερλής Π., Βλάχας (63′ Τσακιράκης), Κασσιανός (56′ Γκούγκας), Γκουντελίτσας, Βιέννας, Κοτόφ, Κουντού, Παρασκευόπουλος.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας (80′ Κορκολής), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης (88′ Ζιώγας), Γιαννόπουλος (68′ Αναστασόπουλος).