Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση από το Ρουφ για Πανερυθραϊκό

Published

on

Αν και βρέθηκε να χάνει στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, ο Πανερυθραϊκός… απέδρασε με το διπλό από την έδρα της ιστορικής ομάδας επικρατώντας με 2-1. Το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη που με αυτή τη νίκη αναρριχήθηκε στην 6η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς έχοντας ένα ματς περισσότερο από Αγίους Αναργύρους, Δόξα Βύρωνος και Σούρμενα, έδειξε χαρακτήρα και πήρε ένα σπουδαίο διπλό παραμένοντας αήττητο για πέμπτο συνεχόμενο ματς. Αντίθετα, η ομάδα του Θοδωρή Κουτσουδάκη παροτι προηγήθηκε στο 16′ με γκολ του Φωτόπουλου δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 9η θέση γνωρίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή την ήττα.

Όσον αφορά το ματς οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατα και προηγήθηκαν, όμως η ομάδα των βορείων προαστίων με αντεπίθεση διαρκείας αντέδρασε και όντας καλύτερη πήρε το τρίπ0ντο χάρις σε γκολ των Παπαθανασίου στο 43′ και Μολφέση στο 70′ με πέναλτι

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Θοδωρής Κουτσουδάκης) Κουνάδης, Βλασταράκης (40′ λ.τρ. Τριανταφυλλίδης), Μεμάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός (60′ Παγιδας), Τριανταφύλλης, Χατζημιχάλης, Φιλιππίδης (46′ Μπεκατώρος), Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, ΓΛυνός, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αντιόλ, Μπαμπαλούκας, Παπαθανασίου (53′ Τριανταφύλλου), Αντωνιάδης (85′ Αλίας), Μπρίλης (70′ Αδραχτάς).