Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση για Αιγάλεω!

Published

on

Μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής το Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα από την Νέα Ερυθραία επικρατώντας του τοπικού Πανερυθραϊκού με 3-1. Το «Σίτι» παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Παπαθανασίου στο 40’ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κοπάνι, έβγαλε χαρακτήρα στην επανάληψη και έχοντας υπέρ του τον αέρα απέδρασε με το «διπλό» από μια δύσκολη έδρα. Μάλιστα, με τη νίκη αυτή, η ιστορική ομάδα αύξησε τη διαφορά της στους επτά βαθμούς από τον 2ο Χαραυγιακό ο οποίος αύριο παίζει κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι που παρέμειναν στους 24 βαθμούς ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος όπου και κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Αιγάλεω, με τους φιλοξενούμενους στο 53’ να ισοφαρίζουν με τη «χρυσή αλλαγή» του Γιώργου Σουρλή, τον Μεχμέτογλου. Συγκκεριμένα, ο νεαρός άσος με ωραία κεφαλιά και έκανε το 1-1. Στο 76’ ο Παπουτσής έκανε σουτ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Αδραχτά και ενώ ο Μολφέσης έδειχνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να καθαρίσει τη φάση, ο δυνατός άνεμος ξεγέλασε τον νεαρό πορτέριο δίοντας το προβάδισμα στο Αιγάλεω. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85’ ο Τζαφεράκος με ωραίο φαουλ.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Απτόσογλου Καρατζίκας

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Κοπανι, Μπαμπαλούκας (80’ Παπάζογλου), Παπαθανασίου, Αντωνιάδης, Μπρίλης (65’ Αδραχτάς).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης (53’ Μεχμέτογλου), Παπαθανασίου, Αραμπατζής, Λοϊζίδης (36’ λ.τρ. Κοντιζάς), Κοκκιναράς, Πασάς, Σταύρου (24’ λ.τρ. Φουκαράς).