Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Απόδραση» για τον Άρη από το Περιστέρι!

Published

on

Σε ένα ματς «ροντέο» και… ιδιαίτερο, ο Άρης Πετρούπολης πήρε σπουδαίο «διπλό» επικρατώντας 1-0 του Περιστερίου στον Ήφαιστο. Οι ομάδες έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο για τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης, όμως στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν παίρνοντας το τρίτο φετινό τρίποντο. Κάπως έτσι, έφτασαν τους 13 βαθμούς πιάνοντας στην έκτη θέση τα Σούρμενα, ενώ ο Όμιλος παραμένει δωδέκατος αριθμώντας μόλις 8 πόντους. Όσον αφορά τη διαιτησία, σε πολλές περιπτώσεις ο διαιτητής Σύψας εκνεύρισε παίκτες και κερκίδα.

Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», καθώς δεν παίχτηκε καθαρό ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα. Τα πολλά νεύρα, οι διαιτητικές αποφάσεις και μια τρίλεπτη διακοπή στο δεύτερο μέρος ήταν οι βασικές αιτίες. Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ ήταν πιο ψύχραιμο, διαχειρίστηκε το προβάδισμα και μετέφερε την πίεση του αγώνα και των κακών αποτελεσμάτων στους «ροσσονέρι» που σε πολλές περιπτώσεις έδειχναν να… θολώνουν.

Το «χρυσό τέρμα» επιτεύχθηκε στο 37’ από τον Τσέλα σε μια φάση διαρκείας. Αρχικά, ο Μαρκαντωνάκης απέκρουσε το σουτ του Τζαμαλή, η μπάλα έφτασε στον Παναγιωτίδη που σέντραρε και ο έμπειρος σκόρερ στάθηκε τυχερός στην προβολή του για το 1-0. Πάντως, στο ξεκίνημα της ευκαιρίας ο Τζαμαλής κράτησε με το «ζόρι» την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Αργύρη Πούλου διαμαρτυρήθηκαν για πλάγιο, αδράνησαν για λίγο και η ζημιά έγινε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 55’, ο Κρεμμύδας είδε το φάουλ του να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Τζαφάι στην καλύτερη ευκαιρία του Περιστερίου, ενώ ένα λεπτό αργότερο ο Κυριαζής αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ «μπουκάροντας» στην περιοχή. Από εκεί και πέρα, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως δεν είχαν καθαρό μυαλό και λόγω Σύψα, ενώ οι «ερυθροκίτρινοι» περίμεναν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Στο 63’ ο διαιτητές διέκοψε για τρία λεπτά το παιχνίδι λόγω υβριστικών συνθημάτων στον επόπτη Αλάμπεη, ενώ για να λήξει η ιδιαίτερη και για γερά νεύρα αναμέτρηση, παραλίγο να φτάσουμε στο 100ο λεπτό! Τέλος, ο Γουβαλάρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στις καθυστερήσεις λόγω κοκορομαχίας με τον Νίκολι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Γιαννόπουλος Γ., Αλάμπεης Γ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αργύρης Πούλος): Μαρκαντωνάκης, Ιατρούδης, Μπούζας Ι., Μουτζούρης, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου (81′ Συκαράς), Οξύζογλου, Πλέστης, Λειβαδάς, Χέλμης, Λιαγκόζης (46′ Κρεμμύδας).

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάππα, Παναγιωτίδης (90+2′ Παούρης), Βασιλάκος, Λάλα, Μπουφίδης, Τσέλα, Νίκολι, Τζαμαλής (77′ Ζούκας), Κυριαζής, Τσάτσα (90+6′ Χαλιάσος).