Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Απόδραση» για το Αιγάλεω από τον Υμηττό

Published

on

Το τρένο του Αιγάλεω πέρασε αλώβητο και από τον κατάμεστο Υμηττό επικρατώντας 1-0 του μαχητικού Θριάμβου Αθηνών. Ο Κοκκιναράς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι και τους γηπεδούχους να μην είναι αδιάφοροι. Μετά και από αυτή την νίκη, το City άνοιξε την διαφορά από τον δεύτερο Χαραυγιακό στο +8 και τώρα περιμένει την στέψη. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς, όμως δεν παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Κάπως έτσι, έχει υποχωρήσει στην πέμπτη θέση αριθμώντας 41 βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 10′ από τον Κοκκιναρά, ο οποίος εκτέλεσε τον Μπακόλα από το σημείο του πέναλτι ύστερα από ασίστ του Πασά. Στο 35′ ο σκόρερ των ‘μπλε’ θα μπορούσε να κάνει το 2-0, αλλά ο Μπακόλας αρχικά και το δοκάρι στην συνέχεια στάθηκαν εμπόδιο. Την ίδια τύχη είχαν και οι προσπάθειες των Τσοχαντάρη και Χατζίου στο 42′ σε μια φάση διαρκείας, όπου οι ‘κυανοπράσινοι’ έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο σύλλογος της Δάφνης τίμησε τον στόπερ του Αιγάλεω, Δημήτρη Θεμελίδη για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, όπου φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ήταν από τα βασικά στελέχη. Την βράβευση έκανε η σημαία του σωματείου, Βασίλης Νταμάνης και όχι ο Πρόεδρος αλλά και πατέρας του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Θεμελίδης.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Λυμπερόπουλος Δ., Δεληθοδωρής Κ.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Χατζίου, Λιόσης (63′ Χανδρινός), Βαμβακερής, Σκόνδρας, Δημογιάννης, Αρώνης (75′ Ζαχαρόπουλος), Εστυλιανίδης, Τσοχαντάρης (81′ Κατσαρός), Σπανός, Φατσέας.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Αβάσταγος Θ. (46′ Μηλιώνης), Κωνσταντόπουλος, Ναυπλιώτης, Θεμελίδης, Κοντιζάς (62′ Μεχμέτογλου), Κωτσερίδης, Ρούσσος, Πασάς, Κοκκιναράς (87′ Φουκαράς).

Photo: Sportifico.gr