Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Απόδραση” με Μπέκα 1-0 ο Αμπελακιακός τον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Σπουδαίο διπλό πήρε μέσα στη Νίκαια ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ που εκμεταλλευόμενος την αριθμητική υπεροχή από το 62′ (μετά την αποβολή του Σύρμα από τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο) πέτυχε στο 83′ με τον Μπέκα το γκολ που έκρινε το παιχνίδι κόντρα στον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!
Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, παρακολουθήσαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, αλλά δεν είδαμε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Μιχαλάκη στο 28′ και τον Ζώτο στο 30′ όταν σούταρε από μακριά και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα Κυριακού που απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια και απείλησαν με τη σειρά τους στο 34′ με κεφαλιά του Τσαρούχα και στο 43′ με σέντρα “φαρμάκι” του Τρικαμηνά μέσα στην αντίπαλη περιοχή που δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί για κλάσματα του δευτερολέπτου ο προωθηθείς Ηλιόπουλος. Έτσι οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με την “λευκή” ισοπαλία…
Το Β’ ημίχρονο ήταν πιο ανοικτό και σε αυτό έπαιξε ρόλο η αποβολή που αναφέραμε. Παρ’ ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο ο ΙΚΑΡΟΣ συνέχισε να επιτίθεται και είχε δοκάρι στο 76′ με τον Τρικαμηνά και μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στην επόμενη φάση του αγώνα! Οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει στο 71′ με τον Μιχαλάκη, ενώ στο 80′ ο Σαρρηγιάννης επιχείρησε εκπληκτικό σουτ που απέκρουσε επίσης εκπληκτικά ο τερματοφύλακας Κυριακού!
Τελικά ο Μπέκα ήταν αυτός που λύτρωσε την ομάδα από το Αμπελάκι αφού με σουτ έξω από την περιοχή που κόντραρε στα σώματα των αμυντικών έγραψε, όπως είπαμε το τελικό 0-1. Εν κατακλείδι, είδαμε ένα ποιοτικό παιχνίδι από δύο σπουδαίους αντιπάλους που ικανοποίησε πλήρως όσους το παρακολούθησαν…
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. (Κώστας Παπουτσής):
Κυριακού, Τσαρούχας (86′ Παρασκευόπουλος), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας, Τρικαμηνάς, Σεϊτανίδης, Ηλιόπουλος (73′ Χριστοδούλου), Θεοδοσίου, Μαγουλάς Χ. (68′ Τριμίτσης)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Δημ. Αλειφεράκης):
Γαρείος, Ζώτο, Ιωακειμίδης, Σγούρδας, Χαλούλος, Μαρούδης, Μπέκα (90′ Ρεσβάνης), Σαρρηγιάννης, Μουρελάτος, Ντόνε (88′ Ραπαντζίκος), Μιχαλάκης (75′ Μπούτσης)
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Παναγιώτη Γκολέ και Χρήστο Μπόλλα, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Θανάσης Τάλλας και γιατρός ο Στέλιος Αβραμίδης…
Πηγή – Εφ.Κοινωνική