Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση με σόου Μπερτσιά για Ιερόθεο

Published

on

Το δικό του πάρτι έστησε στο γήπεδο Ηλιούπολης Β’ ο Νίκος Μπερτσιάς ο οποίος σημειώνοντας χατ-τρικ οδήγησε τον Ιερόθεο σε δύσκολη όπως αποδείχθηκε νίκη κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης με 3-2. Ο υψηλόσωμος κυνηγός χτυπώντας στο α’ μέρος στο 20′ και στο 37′ έβαλε μπροστά την ομάδα των δυτικών προαστίων. Παρ’ όλα αυτά, οι κυανέρυθροι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια αφού βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο β’ μέρος με σκόρερ τους Μπαλαφούτη (60′) και Χατζηστεφάνου (68′). Ο Μπερτσιάς ωστόσο δεν είχε πει την τελευταίο του λέξη και αφού πήρε για τρίτη φορά το όπλο του στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 χαρίζοντας ακόμη μια νίκη στον Άγιο Ιερόθεο, ο οποίος αύξησε τη διαφορά τους από τους υπόλοιπους διώκτες στους 11 βαθμούς.

Από την άλλη η Διάνα που απέδειξε ότι αδικείται από τη θέση που κατέχει έδειξε ότι με ανάλογες εμφανίσιες θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Φραγκάκος (46′ Καλουδιώτης), Λουσάι, Μπελέρης, Ξένος, Βιτωράτος, Τσαβαλιάς (69′ Παππάς), Μπαλαφούτης Α., Μαρζέλος (61′ Νίκολι), Μπαλαφούτης Χρ., Χατζηστεφάνου.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ Ρουμπής, Κουμπούλης, Κολλιάκος, Καλογερής, Κρητικος (70’ Κυριαζής), Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Κακλαμάνος (80’ Αλημπας), Νιζάμης (60’ Χίσο), Μπιρμπίλι.