Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση στο τέλος για τον Χολαργό

Published

on

Δύσκολη νίκη πέτυχε ο Χολαργός στο Ίλιον κόντρα στον Ιάσονα με 1-0 και συνεχίζει να διατηρεί τις ελπίδες του για πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχασαν πρώτοι μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 33′ με τον Μανδαμαδιώτη να αστοχεί σε τετ α τετ απέναντι στον Νικολάου ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα στον Κετσετζόγλου. Μάλιστα λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ηρακλής Βασιλάκος αστόχησε με κεφαλιά από κοντά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα πολλά μαρκαρίσματα εμπόδισαν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας πήρε άγρια μορφή με τον Σπυρόπουλο να αστοχεί σε κεφαλιά στο 60′ ενώ ο Κατσαρός έδιωξε σωτήρια στο 61′ πριν του Τσάτσα. Στο 77′ οι κυανόλευκοι έχασαν απίθανη ευκαιρία με τον Κωνσταντόπουλο να αστοχεί σε κενή εστία από τα δύο μέτρα έπειτα από μεταβίβαση του Μανδαμαδιώτη και στο 88′ ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Κετσετζόγλου βγαίνει τετ α τετ, ο Παπαδούλης τον νικάει αλλά ο Σπυρόπουλος με πλασέ και τη βοήθεια του δοκαριού έδωσε τη νίκη στους ”λαχανί” που για καλή τους τύχη είδαν στο 94′ τον Ηρακλή Βασιλάκο να αστοχεί από πολύ κοντά σε σουτ.

Διαιτητές: Αντωνίου, Κουτσόγιαννος, Γούναρης.

Ιάσονας (Νίκος Φούσκας): Παπαδούλης, Λέσι, Βασιλάκος Β., Μπαλαρής, Βασιλάκος Η., Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης (81′ Φακίνος) Γεγές (67′ Μάρος), Κωνσταντόπουλος, Τσάτσα, Ξενάκης.

Χολαργός (Γιάννης Κουσάνας): Νικολάου, Καζάκος Α. (52′ Ρίζος, 92′ Αναστασόπουλος), Στεργιάκος, Σπυρόπουλος, Πλεμμένος, Χάλος, Λυράς, Κατσαρός, Κετσετζόγλου, Λαμπρινάκος (93′ λ.τρ. Ζώης), Καζάκος Π.

iasonas xolargos2 iasonas xolargos3 iasonas xolargos1

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply