Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόλλωνας Χαλανδρίου: Κοντά στην ανανέωση ο Βλάχος

Published

on

Ο Χρήστος Βλάχος τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό έργο στον Απόλλωνα Χαλανδρίου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει κερδίσει το σεβασμό των ανθρώπων της διοίκησης.

Άλλωστε, ο ίδιος δεν επιθυμεί τα πολλά λόγια, αφού με καθημερινή δουλειά εντός αγωνιστικού χώρου επιδιώκει η ομάδα να παρουσιάζεται βελτιωμένη και να αποδίδει κάθε εβδομάδα καλό ποδόσφαιρο.

Έτσι και φέτος παρότι ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που υπό την καθοδήγηση του έπαιξε πολύ καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας το σεβασμό και το χειροκρότημα απ’ όλους τους αντιπάλους.

Μάλιστα, ο σύλλογος των βορείων προαστίων για πρώτη φορά παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑ, και αυτό δείχνει τη δουλειά που έγινε σε όλα τα επιπεδα.

Όλα αυτά συντελούν στην παραμονή του Χρήστου Βλάχου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τον ίδιο να κάθεται το προσεχές διάστημα στο τραπέζι για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Αλληλοεκτίμηση υπάρχει και αυτό που απομένει είναι το τελικό “οκ” από τις δυο πλευρές για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες ήταν ο απολογισμός του Απόλλωνα Χαλανδρίου τη φετινή σεζον, κάτι που πιστοποιεί την προσπάθεια που έγινε απ όλους φέτος.