Connect with us

stoplekto

Απόλλων Ποντίων – ΑΟ Ελευσίνας 3-0 (φωτο)

Published

on

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Απόλλωνα Ποντίων ,καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ.Δ.Α. επικράτησε με 3-0 του Α.Ο. Ελευσίνας στο γήπεδο της Γκορυτσάς. Με την συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου,ο Σακκίδης σημαδεύει το δοκάρι του Γατσούλη. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καβαζίδη στο 21ο λεπτό όπως και στο 24ο όταν το σουτ του Σακκίδη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.Στην ακριβώς επόμενη φάση,ο Λαουνάρος πιάνει την μπάλα με τα χέρια στην μεγάλη περιοχή,με τον διαιτητή να δίνει την εσχάτη των ποινών .Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαββίδης ο οποίος νικήθηκε από τον Γατσούλη. Στην επανάληψη,ωραία κάθετη πάσα του Γκαβζίδη για τον Καβαζίδη ο οποίος στο τετ α τετ με τον Λαουνάρο πλάσαρε εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στους Πόντιους.Στο 75ο λεπτό,οι Ελευσίνιοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν ο Ζερζελίδης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Λιγνού.Πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης,ο νεοεισελθών Σιδηρόπουλος έδωσε έτοιμο γκολ στον Σακκίδη διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παπαδόπουλος Ηλίας στο 88ο λεπτό όταν και πέτυχε το τρίτο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.Στο 46ο λεπτό, έγινε αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα για τους φιλοξενούμενους ,ωστόσο επειδή ο Α.Ο. Ελευσίνας δεν είχε στον πάγκο δεύτερο γκολκίπερ τη θέση του Γατσούλη πήρε ο Λαουνάρος.

 

Απόλλων: Ζερζελίδης,Χιονίδης,Μεντικίδης,Εραλίδης,Τσουμπρής,Παπαδόπουλος Χ.,Ιωακειμίδης (60′ Παπαδόπουλος Η.),Γκαβζίδης,Σακκίδης,Καβαζίδης (85′ Μαβίδης),Σαββίδης (72 ‘ Σιδηρόπουλος)

 

Α.Ο. Ελευσίνας: Γατσούλης (46′ Γεωργίου),Αθανασόπουλος,Καλαρύτης,Παπαϊωάννου Ι.,Λαουνάρος,Ψαλλίδας,Παπαϊωάννου Μ.,Γαμπάι,Πετρίδης (60 ‘ Λιγνός),Καραγκούνης Κ.,Καραγκούνης Π.

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply