Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Απόλλων Ποντίων- Μικρασιατική 3-1 – Ένταση μετά τη λήξη

Published

on

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας ο Απόλλων Ποντίων επικράτησε με 3-1 της Μικρασιατικής, όμως το παιχνίδι επισκιάστηκε από αυτά που συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα εντός αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο το μέλος της ΕΠΣΔΑ και Πρόεδρος της Μικρασιατικής Μανώλης Κάμπαξης, όπου επιτέθηκε φραστικά στον φωτορεπόρτερ και συνεργάτη της ιστοσελίδας μας Θοδωρή Γεωρνταμιλή, ο οποίος με τη σειρά του αποκρίθηκε. Ήδη δημοσιεύσαμε πριν λίγες ώρες καταγγελία που απέστειλε και στην ΕΠΣΔΑ κατά του κυρίου Κάμπαξη, ο φωτορεπόρτερ Θοδωρής Γεωρνταμιλής. Εν συνεχεία, οι διοικούντες του Απόλλωνα προσπάθησαν να προστατεύσουν τον κύριο Κάμπαξη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από κάποιον φίλαθλο, σκίζοντάς του το πουκάμισο. Οι παραπάνω πληροφορίες είναι όπως μας τις μετέφεραν άνθρωποι που βρίσκονταν στο γήπεδο, όπου μεταξύ άλλων ήταν από την Ένωση ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Σοφιανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Καράμπελας και η Ταμίας Γιώτα Σακκά. Αναμένεται αντίδραση από τη διοίκηση της Μικρασιατικής, η οποία θα βγάλει ανακοίνωση που θα εξηγεί την πλευρά της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι για την ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη τα γκολ σημείωσαν οι Βουρνάζος(31′) Σιδηρόπουλος Λ.(πέναλτι 80′) και Κουσίδης(92′).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τούση(53′).

Σοβαρά τραυματίστηκε από τη Μικρασιατική ο Γκοτζούλας στο 35′, όπου λόγω ότι είχαν προηγηθεί μέχρι εκείνη την ώρα άλλες δύο αναγκαστικές αλλαγές, ο προπονητής Χάρης Κουστέρης επέλεξε για δέκα λεπτά μέχρι το ημίχρονο να συνεχίσει με δέκα, για να μην χαραμίσει ακόμα μια αλλαγή πριν την ανάπαυλα και να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Μπαγδάτογλου στο 77′ με  2η κίτρινη.

Παράπονα από το διαιτητή Ντάουλα έχει η Μικρασιατική, αλλά και από τις υποδείξεις του βοηθού Οικονόμου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Στεφανίδης, Ασλανίδης, Καραγιώργος, Βουρνάζος, Κομιώτης, Σιδηρόπουλος Λ., Νάκας, Κουσίδης, Αθανασιάδης(72′ Δημήτρης), Κωσταράς, Μπινιάκος.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Βανδώρος, Γεωργακής, Έβερετ, Μήτσος(28′ λ.τρ. Δρομούσης, 75′ Αγγελακόπουλος), Γαλανός(24′ λ.τρ. Στρατάκης), Κήττας, Γκουτζούλας(46′ λ.τρ. Χατζιάδης), Μαζιώτης, Τούσης, Μπαγδάτογλου, Κουφής.

 

ΦΩΤΟ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ