Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόλλων Χαλανδρίου – Διάνα Ηλιούπολης 1-5

Published

on

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου η Διάνα επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα Χαλανδρίου μετά από εξαιρετική εμφάνιση.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με δυο τέρματα του Φάρου στην κυριολεξία από τα αποδυτήρια… στο ξεκίνημα του ματς. Αρχικά από κόρνερ του Καλουδιώτη  στο 1’ σκόραρε για το (0-1) και στο 4’ μετά από υπέροχη ενέργεια του Κετσετζόγλου (0-2)

Στο 12’ ο Κετσετζόγλου έχασε μοναδική ευκαιρία για να κλειδώσει το παιχνίδι όταν μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Απόλλων με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Οι γηπεδούχοι παρά την άσχημη εξέλιξη κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι όταν ο δαιμόνιος Απειρανθίτης με ωραίο σουτ στο 15’ μείωσε σε 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι κατόπιν δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πιστέψει σε κάτι παραπάνω… προσπάθησαν περισσότερο και στο 26’ σκόραραν από τα ένδεκα βήματα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλλέργη (το κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Ψάλλα) (1-3).

Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στην Διάνα που έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Λίγο πριν το τέλος του ματς ο Φάρος συνδυάστηκε υπέροχα με τον Κετσετζόγλου και σκόραρε για τρίτη φορά στο ματς για το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Καζάκος στην εκπνοή του παιχνιδιού (1-5).

Διαιτητής ήταν ο Δουρέλης με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Δαρσακλής

 

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρας, Ποντικάκος(81’ Πανίδης), Μπακογιάννης, Νικόλι, Καλουδιώτης, Καλλέργης(70’ λ.τρ. Αναστασίου), Φάρος, Καζάκος, Κετσετζόγλου(88’ Μπαλαφούτης X.), Μπουραζάς(68’ Μπαρδάκης).

 

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Καλαμπάκος, Κουτσογκίλας, Κουτσουμπάρδης, Ψάλλας, Έ. Κουτσολίγκας(63’ Παπαδάκης), Αγκολι, Σταματής(63’Αυγέρης), Απειρανθίτης, Στεργιώτης(75’ Οικονομόπουλος), Μήτρου(52’ Αλεξανδράκης), Παπουτσής.