Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόλλων Χαλανδρίου – Πανερυθραϊκός 0-7

Published

on

Ο Πανερυθραϊκός «σκόρπισε» τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 7-0 μετά από ένα αγώνα που ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και διεξήχθη σε ένα ακατάλληλο για ποδόσφαιρο τερέν που μόνο ο ρέφερι  Μαράνος είχε διαφορετική άποψη…!!!

Οι φιλοξενούμενοι του Στέλιου Μπουντανάρη  αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και μέσα σε 20 λεπτά σημείωσαν τρία τέρματα και κλείδωσαν σε πρώτη φάση το ματς.

Ο Νταλένγκα στο 17’ και ο Σπάρταλης στο 19’ και 20΄ οδήγησαν το παιχνίδι στο (0-3) και συνέχισαν να σκοράρουν με τους Σουμελίδη στο 30’ και Μπαμπαλούκα στο 40’ με το  0-5 να είναι  το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στο 59’ ο Μήτρου έχασε πέναλτι για την ομάδα του Χρήστου Βλάχου όταν η μπάλα κατά την εκτέλεση κόλλησε στα νερά και έδωσε την ευκαιρία στον Μπακοδήμο να αποκρούσει.

Οι  φιλοξενούμενους τελικά σημείωσαν μια μεγάλη από πλευράς εύρους νίκη με αλλά δυο τέρματα  στο 60’ με τον Αραμπατζή (πέναλτι) και Αναγνωστάκη στο 83’ (0-7).

Διαιτητής ήταν ο  Μαράνος με βοηθούς τους  Βαξαβανέλλη και Αργυριάδη.

Απόλλων Χαλανδρίου ( Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας (46′ Κούκος), Παπαδόπουλος (46′ Κουτσογκίλας Ε.), Αγκόλι, Σταμάτης, Κουτσογκίλας Π., Αλεξανδράκης (89′ Στεργιώτης), Μήτρου (77′ Καλημέρης), Παπουτσής.

 

Πανερυθραϊκός (Στέλιος Μουντανάρης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (46′ Αγγουρίδας), Γεωργακόπουλος (73′ Δουγιέκος), Νταλένγκα, Μπαλής (61′ Αναγνώστης), Σπάρταλης (66′ Κουτσουπιάς), Κουβαράς, Παπαναστασίου, Αραμπατζής, Μπαμπαλούκας.