Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόλλων Χαλανδρίου – Τίτλοι τέλους για Φώντα Σταμάτη

Published

on

Τίτλοι τέλους για τον Φώντα Σταμάτη, που αποχωρεί από τον Απόλλωνα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Φώντας Σταμάτης ήρθε το 2016 στον Απόλλωνα και στην πορεία έγινε και αυτός Απόλλωνας. Από τη δεύτερη κιόλας χρονιά του στο σύλλογο ψηφίστηκε αρχηγός και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ομάδα αλλά και πηγή έμπνευσης για τους νεότερους.
Σε αυτή την τετραετία κατέγραψε 111 συμμετοχές και 14 γκολ, τα περισσότερα εξ’ αυτών κρίσιμα, όντας ένα από τα βασικότερα γρανάζια στα χέρια του κόουτς Χρήστου Βλάχου, που άλλωστε είχε εισηγηθεί την απόκτησή του.

Ο Φώντας στέφθηκε πρωταθλητής με τον Απόλλωνα στη Β’ Κατηγορία το 2017/18 και συνέβαλε σημαντικά στην παραμονή του συλλόγου στα «σαλόνια» της Α’, τις σεζόν 2018/19 και 2019/20.
Στα 32 του, φεύγει σαν φίλος από την ομάδα, έχοντας αφήσει το στίγμα του στο σύλλογο με την προσωπικότητα, την αξία και το χαρακτήρα του, εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Φίλε Φώντα, καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις!

«Στην οικογένεια δεν λένε ποτέ αντίο»
«Μετά από τέσσερα χρόνια, έφτασε η ώρα του αποχωρισμού με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Τέσσερα χρόνια γεμάτα με όλη τη σημασία της λέξης, με πολλές επιτυχίες και συγκινήσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλη την οικογένεια του Απόλλωνα, διοίκηση, προπονητές, φιλάθλους και πάνω απ’ όλα τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη και την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου, όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα κάθε νέα επιτυχία, βασισμένη πάντα στην ξεχωριστή φιλοσοφία της. Ο Απόλλων ήταν και παραμένει για εμένα κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά δύο ανθρώπους, χωρίς τους οποίους η ομάδα και εγώ δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Δεν είναι άλλοι από τον γενικό αρχηγό Φίλιππο Κοτσαύτη και τον φροντιστή κύριο Ηλία Μαρέντη.
Καλή συνέχεια φίλοι μου, στην οικογένεια δεν λένε ποτέ αντίο. Εις το επανιδείν».