Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Απόλυτα επιτυχημένη η Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά

Published

on

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ που πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 6.7.2020 στην αίθουσα  “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ SUMMER”  στο Μοσχάτο.

Στη  Γ.Σ.  απέστειλαν πληρεξούσια 76 από τα 80 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ παρευρέθησαν 61 σωματεία.

Ο Διοικητικός Απολογισμός ψηφίσθηκε με ψήφους 60 υπέρ, κι ένα κατά του σωματείου Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ.

Ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2019 και ο Προϋπολογισμός του έτους 2021 υπερψηφίσθηκαν με 61 ψήφους.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. ανακοινώθηκε η συνεργασία  των Σχολών ΑΛΦΑ (πρώην Ξυνή) με την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Οι γνωστές Σχολές ΑΛΦΑ  γίνονται χορηγοί της Ένωσης και του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προσφέροντας α) οικονομική χορηγία 1500 ευρώ , β) δωρεάν Υποτροφίες σε αθλητές με αθλητικές ή Ακαδημαϊκές επιδόσεις- μέλη της ένωσης με Ειδικές ανάγκες, γ) Ειδικές εκπτώσεις στα δίδακτρα μελών μας για σπουδές όπως η προπονητική, Αθλητική Δημοσιογραφία Φυσικοθεραπεία, Διαιτολογία κλπ). Το σχετικό συμφωνητικό υπέγραψαν στη διάρκεια της Γ.Σ  ο  πρόεδρος του ομίλου ΑΛΦΑ κ Σοφοκλής Ξυνής καθώς και οι  κ.κ. Ανατολάκης, Ι. Σπάθας εκ μέρους της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στη συνέχεια ο όμιλος ΑΛΦΑ δια του προέδρου τίμησε την Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο με αναμνηστικό κύπελλο που  παρέδωσε στον Α΄ Αντιπρόεδρο, Κων. Χολέβα.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θέλει να ευχαριστήσει την  πλειοψηφία των σωματείων και των εκπροσώπων τους που παραβρέθηκαν στην Γ.Σ. , τον όμιλο Σχολών «ΑΛΦΑ», τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, τον κ,. Αντώνη Γλύκα, τον Α. Γρατσό, επίσης τον πρώην πρόεδρο Στέλιο Μπρατσόλη, τον πρώην ταμία Χρ. Στούκα για την παρουσία τους στη Συνέλευση που έγινε υπό τον φόβο και των μέτρων για τον covid 19 που εξακολουθεί να  υπάρχει στη ζωή μας.

Τέλος ευχαριστεί τον επιχειρηματία- ιδιοκτήτης του  “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ SUMMER”  κ. Βαγγέλη Σαλαπατάρα για την παραχώρηση της αίθουσας.