Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απόστολος Καφτάνης: Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει..

Published

on

Την Πεύκη θα υποδεχτεί αύριο ο ΑΟ Καλαμακίου, για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Καφτάνης μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά την ανάπαυλα λόγω Πάσχα, και θα δουλέψαμε έτσι ώστε να διορθώσουμε όσο γίνεται τα λάθη του προηγούμενου παιχνιδιού. Θέλουμε τη νίκη, αλλά η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θα μπούμε στο ματς θέλοντας να παίξουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε, και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, αφού μπήκαμε στα μπαράζ ανόδου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το πετύχαμε χωρίς να παρεκκλίνουμε από την φιλοσοφία μας, την χρησιμοποίηση δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερων νέων παιδιών από τα τμήματα υποδομών μας. Σε όλα τα παιχνίδια μας ξεκινούσαν τουλάχιστον 6 νεαροί, και σε αρκετά ματς και περισσότεροι.

Οταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια πριν 4 χρόνια κυριολεκτικά από το μηδέν, η φιλοσοφία της διοίκησης και φυσικά και η δική μου ήταν να δουλέψουμε με τις Ακαδημίες και να τις αξιοποιήσουμε έτσι ώστε η ανδρική ομάδα να αποτελείται κυρίως από δικά μας παιδιά. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και χρόνια πολλά…>>