Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Απόψε ξεκινά ο Πυθαγόρας Περάματος

Published

on

Απόψε στις 19.00 στο γήπεδο Περάματος ξεκινά η προετοιμασία του Πυθαγόρα . Οι ποδοσφαιριστές αφού πάρουν τον ρουχισμό τους, στη συνέχεια θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση

Τεχνικός  θα είναι για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Μάνσαλης στην πρώτη, μετά Μαραγγέλη εποχή. Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Ανδρέας Κυρίτσης, Τεχνικός διευθυντής ο Θανάσης Ζάχος και Γενικός Αρχηγός ο Μανώλης Λακέρδας .

Στις μεταγραφές αποκτήθηκαν από τον Αστέρα Νίκαιας ο επιθετικός Μάριος Ιωσηφίδης και οι αμυντικοί Άγγελος Σπυριδάκος και Παναγιώτης Μπατζέκος. Οι δυο πρώτοι επέστρεψαν μετά από τρία χρόνια στον Πυθαγόρα . Επίσης αποκτήθηκε ο δεξιός μπακ-χαφ Γιάννης Λένας από την ΑΕ Περάματος.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και κάποιες ακόμα κινήσεις .

Παρελθόν αποτελούν από τον σύλλογο ο Τορνάρης, Δαμαλίδης, Ρουσίδης, Λεφάκης, Βασιλειάδης.

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας ο προπονητής Δημήτρης Μάνσαλης δήλωσε:

Ο στόχος για την νέα σεζόν είναι όσο το δυνατόν η καλυτέρευση και βελτίωση της ομάδας σε σχέση με πέρσι, βήμα -βήμα πολύ δουλειά και χαμηλούς τόνους ώστε να παρουσιάσουμε ένα μαχητικό νεανικό σύνολο. Η συνεργασία συνεχίζεται σε αψεγάδιαστο βαθμό με το Ν. Ικόνιο και πέρα από την συνεργασία των δυο διοικήσεων σε ότι αφορά την λειτουργία των δυο ομάδων σε διαφόρους τομείς συνεχίζεται και η ανταλλαγή νεαρών παιχτών ώστε να πάρουν εμπειρίες και αγωνιστικές εικόνες στα πόδια τους…»

  • Η διοίκηση του Πυθαγόρα ευχαριστεί το ανθοπωλείο του κου Δραβήλα για την ευγενική του προσφορά στα προπονητικά ρούχα της ομάδας.