Connect with us

stoplekto

Από έναν βαθμό για ΑΟΝΑ και Ιάσονα

Published

on

Με τον βαθμό της ισοπαλίας συμβιβάστηκαν ΑΟΝΑ και Ιάσων στην Αργυρούπολη. Η ομάδα του Νίκου Φούσκα παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς παρότι άνοιξε το σκορ χάρη στον Καλαμποκανά στο 23’. Αιτίες ήταν το εκπληκτικό τέρμα του Καπίρη που κατέληξε στο «Γ» του Τσαντέ από τα 30 μέτρα ένα λεπτό αργότερα και η αδυναμία των φιλοξενουμένων να σκοράρουν παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Κάπως έτσι, δεν άλλαξε η μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία, με το σύλλογο από το Ίλιον να παραμένει έβδομος έχοντας 16 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την όγδοη ομάδα του Δημήτρη Μπουγά.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαχαίρας Ε., Βασιλάκης Χ., Λάσπας Δ.

ΑΟΝΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Σκούρας, Πριόβολος, Ερημίδης (37′ λ.τρ. Μαλιώρας), Ισαράι, Ντεντόπουλος (46′ Ράμα), Αρβανίτης (71′ Μακρογκίκας), Λαγανάς, Καπίρης, Ζαννίκος, Ρούσσος, Δημάκης.

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας): Τσαντές, Κονσόλενας, Καλαμποκανάς, Γκέργκη, Γρηγορίου (46′ Γεγές), Μιχαλόπουλος, Λαχάς (79′ Σακαρτζής), Βασιλικός (67′ Αγγελόπουλος), Γκίνη, Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος.