Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Από έναν βαθμό Κοψαχείλα και Ελπίδα

Published

on

Στο ‘Σωτήρης Αγγελόπουλος’ του Φαλήρου αναμετρήθηκαν Κοψαχείλα και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με φόντο το τρίποντο που θα έβαζε στην πεντάδα τους γηπεδούχους και θα άφηνε μόνους στην κορυφή του φιλοξενούμενους. Έτσι, το τελικό 1-1 αφήνει έβδομους τους ‘ασπρόμαυρους’ έχοντας 9 βαθμούς, ενώ οι ‘πράσινοι’ έχουν 13 πόντους στην δεύτερη θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων με 14. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ στο 14′ ο Πανταζής και σφράγισε ο Ντίμο στο 85′ χάρις το ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Τέλος, από μία κόκκινη με δεύτερη κίτρινη για αντικανονικά μαρκαρίσματα γνώρισαν ο Φόνσος στο 88′ και ο Αντωνίου στο 84′ σε ένα αγώνα όπου ο δυνατός αέρας κυριάρχησε στα… σημεία.

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Τσατσούλης Ι., Ρεντζέλος Θ.

Κοψαχείλα (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Κουφογιαννάκης (46′ Ραζακιάς), Φόνσος, Καραλής, Τουμπουλίδης, Τσίκος, Κωτσιάβρας (58′ Κόκκαλης), Μπορίσοφ, Οντάτζης, Καφετζής (78′ Παπαδάτος), Βεϊζάι.

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Αργυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης (59′ Πάσχος), Λάμπος (67′ Φλωράκης), Ντίμο, Ρόκο, Κουτσουρούπας, Πετανάι.