Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Από ένα βαθμό η Νέα Ιωνία και το Χαλάνδρι

Published

on

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν η Νέα Ιωνία και το Χαλάνδρι χάρις την λευκή ισοπαλία στην έδρα των ‘κυανοκιτρίνων’. Ο αγώνας ήταν αρκετά σημαντικός εξαρχής, καθώς οι γηπεδούχοι ψάχνουν διακαώς την νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, με την τελευταία επιτυχία να έχει σφραγιστεί στην πέμπτη στροφή του πρωταθλήματος ενάντια στην Ηλιούπολη. Από την άλλη πλευρά, οι ‘πράσινοι’ μπορούν να τα βάλουν με την τύχη τους, γιατί για ακόμη μια αγωνιστική έπαιξαν καλά, αλλά δεν το συνδύασαν με νίκη. Μάλιστα, ήταν ελαφρά ανώτεροι από το συγκρότημα του Γιώργου Καρατζά, ενώ στο 67′ έχασαν τον Σκούμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. Στην βαθμολογία τώρα, η Νέα Ιωνία έπεσε στην ένατη θέση έχοντας 18 βαθμούς, ενώ η Ένωση ανέβηκε στην 14η έχοντας μόλις εννέα.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Σαμοΐλης Δ., Κουντουρέλης Γ.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Παναγιωτόπουλος, Βογατσάς Β., Χαλκιαδάκης (81′ Μυλόβας), Ξένος, Ταράτσας, Μουρούτης, Πρισιμιτζής, Βογατσάς Κ. (56′ Μάντεσης), Νησαριώτης, Γεωργόπουλος (46′ Μιχαλάρης), Κουτσιούμπας.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμηλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Ζούνα (50′ Κατσιούλης Α.), Θανόπουλος, Καρακάσης, Λειβαρτζινός (65′ Σουμελίδης), Λουκάς (79′ Μερτής), Φελέκης, Τσίτσαρης, Μπιζάς, Σκούμας.