Connect with us

Γ Εθνική

Από ένα ημίχρονο Απόλλων Σμύρνης και Προοδευτική (1-1)

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο, Απόλλων Σμύρνης και Προοδευτική ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Ετσι η Ελαφρά Ταξιαρχία έφερε την τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς, ενώ η Προοδευτική έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πλησίασαν στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Στο 2′ με τον Παπαχρονόπουλο, στο 26′ με τον Ρέτζο και στο 45′ με τον Πατίλα, με τον γκολκίπερ Χαλκίδη να επεμβαίνει και στις 3 περιπτώσεις. Οτι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Απόλλων το κατάφερε στο 57′ όταν ο Παπαχρονόπουλος με σουτ έκανε το 1-0. Από εκεί και μετά η Προοδευτική πήρε τα ηνία και έφτασε στην ισοφάριση στο 66′ όταν ο Μανδαμαδιώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Νίκα, με τον Σταθόπουλο να εκτεέί εύστοχα το πέναλτι και να κάνει το 1-1. Μάλιστα στο 72′ άγγιξε την ανατροπή όταν ο Βουργουντζής βρέθηκε μόνος με τον Νίκα, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να αποκρούει εκπληκτικά.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τ’έλος, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Εξαιρετική η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου, Λυκομήτρου και Τσέλιου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Νίκας, Ρέτζος (63′ λ.τρ. Κορφιάτης), Λαμάι (76′ Κιρκιλιανίδης), Λιάκος, Πανουργιάς, Πατίλας, Πριόνας, Σάλλα, Περντόμο (76′ Σπαρτιάτης), Πιαστόπουλος, Παπαχρονόπουλος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Πετράκης (67′ Κουτσούμπας), Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Μεγαρίτης (84′  Γαβράς), Ξενοπανάγος, Μανδαμαδιώτης, Σταθόπουλος, Λαζαρίδης, Βουργουντζής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ