Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Από…αέρος ο ΑΟ Ιλίου 3-0 εκτός την Θύελλα Περιστερίου

Published

on

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί της Θύελλας Περιστερίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Όμως λίγο η ατυχία (χαμένο πέναλτι, δοκάρι) και λίγο ο εξαιρετικός γκολκίπερ Γεράσης κράτησε το σκορ στο 3-0. Από την άλλη πλευρά η Θύελλα προσπάθησε όσο μπορούσε και έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, αλλά φυσιολογικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της και γνώρισε την 12η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά, και στο 10′ είχαν δοκάρι σε απευθείας κόρνερ του Λερούτσου. Στο 23′ είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Γεράσης απέκρουσε την εκτέλεση του Ζούκα.

Το σκορ άνοιξε στο 56′ όταν ο Μπισμπίκης σέντραρε και ο Φούρλας με έξοχη κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 60′ ο Λερούτσος με κόρνερ- ξυραφιά βρήκε τον Δαούτη που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81′ όταν ο Λερούτσος με φάουλ βρήκε τον Ζήκο που με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-3.

ΘΎΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Γεράσης, Λέμης, Θεοχαρίδης, Ζαρναβέλης, Δρούλιας, Μποζάς Ν., Ματάι (84′ Ασπρομάτης), Δεληγιάννης, Δήμο (65′ Κολοβός), Μποζάς Θ. (84′ Καπάτος), Σταματάκης (70′ Στοτσένι).

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης (77′ Μάλλιος), Μπισμπίκης, Δαούτης, Μπούσκος (77′ Καλογήρου), Ζήκος, Γιώτης (77′ Κουργιαλής), Παπαδημητρίου (46′ Κορωνιός ), Φούρλας, Λερούτσος, Ζούκας (70′ Ασφής).