Connect with us

5ος Όμιλος

Από Ζωγράφου…. στη Μυτιλήνη ο Γούτης

Published

on

Σε επίτευξη συμφωνίας με τον Βαγγέλη Γούτη έφτασε η διοίκηση του Αιολικού, πριν από λίγη ώρα και ο Αθηναίος προπονητής θα είναι εκείνος υπό τις οδηγίες του οποίου θα “χτιστoύν” οι “κυανόλευκοι” στη Football League 2.

Όπως σας είχε ενημερώσει το “SL” από την Πέμπτη, ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση πρόσληψης προπονητή, με τους ανθρώπους του Αιολικού να περιμένουν τη διευθέτηση από πλευράς Γούτη των λεπτομερειών του “διαζυγίου” του με τον Ηλυσιακό. Ο έμπειρος κόουτς είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Ζωγράφου πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο υπήρξε διαφωνία ως προς το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η πρόταση του Αιολικού τη δεδομένη στιγμή και οι επαφές που είχε ο ίδιος με τον Παναγιώτη Τρύφων στην Αθήνα, αλλά και με τη διοίκηση του συλλόγου στη Μυτιλήνη, έκαναν πιο εύκολη την απόφασή του να έρθει να εργαστεί στη Μυτιλήνη. Στο παρελθόν ο Γούτης έχει υπάρξει προπονητής σε Καλλιθέα, Καβάλα, Ακράτητο, Άγιο Δημήτριο, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα και Βύζαντα Μεγάρων, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Παναρκαδικός.

Ο Βαγγέλης Γούτης είχε συνάντηση το μεσημέρι με τους διοικούντες τον Αιολικό, συμφώνησαν σε όλα και αυτή την ώρα αναχωρεί για την Αθήνα, ώστε να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες για μόνιμη εγκατάσταση και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Χθες πάντως είχε την ευκαιρία να πάρει έστω και… έμμεσα μια πρώτη γεύση από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού παρακολούθησε τον τελικό του “4th 6×6 SportLesvos.gr Tournament” στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Olympico στη Νεάπολη, εκεί όπου αγωνίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Αιολικού, όπως οι Λαλάς, Σεραφίγκος, Μαλακός, Τσιγγενές, αλλά και ο Θεαγένης Διονυσάτος που προορίζεται για μια θέση στο τεχνικό τιμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κομηνός παραμένει στην οικογένεια του Αιολικού και θα είναι ο γυμναστής της ομάδας.

Το “SL” σεβόμενο την επιθυμία τόσο της διοίκησης του Αιολικού, όσο και του ίδιου του προπονητή, δεν έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση της παρουσίας του στη Νεάπολη, αναμένοντας τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του στον πάγκο της ομάδας…

Ανταπρόκριση: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ (sportlesvos.gr)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply