Connect with us

stoplekto

Από μια νίκη για Μικτές Πειραιά και Μικτές ΕΠΣΔΑ

Published

on

Πολύ καλή αρχή για Μικτές Πειραιά και Μικτές ΕΠΣΔΑ, στο πρωτάθλημα της Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που ξεκίνησε. Από μία νίκη μοιράστηκαν κάθε Ένωση στο “Π. Νικολαΐδης”, με την Κ12 της Δυτικής Αττικής να επικρατεί με 2-1 και την Κ14 του Πειραιά με 3-2.

 

2-1 οι Παίδες της ΕΠΣΔΑ

 

Με το δεξί ξεκίνησε η Κ12 της ΕΠΣΔΑ καθώς επιβλήθηκε μάλιστα εκτός έδρας με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Πειραιά, σε μια Κατηγορία, που πλέον αγωνίζονται 9 εναντίον 9 και σε μικρότερες διαστάσεις.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Νόκα (7′) και Κυριάκος(42 ‘). Οι Πειραιώτες είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον

Μερτζάνη(37’).

Διαιτήτευσε ο Δημητρακόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Κ12 ΠΕΙΡΑΙΑ(Γιώργος Γκοβερίνος): Στάμου, Φανίδης, Μανουσογιαννάκης, Βογιατζόπουλος, Μπάστας, Γαζής, Κονταράτος, Μερτζάνης, Φραγκούλης. Έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Σαουλής, Σιγάλας, Σοφράς, Δαμαβαλίτης, Σιντσελής.

Κ12 ΕΠΣΔΑ(Αποστόλης Λινάρδος): Γερόλυμος, Βούλγαρης, Πάτσης, Τσολερίδης, Βιτσέντζος, Κυριάκος, Νόκα, Βατσής, Μαμάνης.  Έπαιξαν και οι Οικονόμου, Βέρτζος, Τζιμρμάκης, Ηλίας, Μπέκος και Αναστασίου.

 

3-1 η Κ14 του Πειραιά

 

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-2 επιβλήθηκαν οι Κ14 του Πειραιά με 3-2 της αξιόμαχης ομάδας από τη Δυτική Αττική και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Ουγγαρίδη(24′), Μανιό(50′) και Πρέκα(67′).

Οι φιλοξενούμενοι μετρίασαν την ήττα τους με δυο γκολ του Μυλωνόπουλο(68′, 70′).

Διαιτήτευσε ο Δημητρακόπουλος από το σύνδεσμο Αθηνών.

Κ14 ΠΕΙΡΑΙΑ(Παναγιώτης Ψυλοπάτης): Καραθανάσης, Γκέζης, Χύκα, Δάμα, Αγγελάκης, Λιώνης, Μανιός, Λεγκίσι, Μηλιώρης, Ουγγαρίδης, Λένας. Παίξαν ακόμα οι Τσόκας, Γρούτσος, Πετρίδης, Σιώκος, Παναγιωτάκης, Πρέκας, Καντέρογλου.

Κ14 ΕΠΣΔΑ(Αποστόλης Λινάρδος): Καλιέρης, Παρασκευάς, Τσεβάς, Μητρόπουλος, Ντούκας, Κανάκης, Σέμπρος, Καλομενίδης, Πατιστής, Μυλωνόπουλος, Λιόσης Γ.. Έπαιξαν και οι Λιόσης Δ. Αντύπας, Σοφιανίδης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply