Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Από νίκη σε νίκη ο Χαραυγιακός

Published

on

Παίζοντας στο φουλ για ένα ημίχρονο ο Χαραυγιακός επικράτησε 3-1 εντός έδρας του Αφόβου και έφτασε τους επτά βαθμούς. Οι ‘νερατζούρι’ προηγήθηκαν στο 12′ χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βουρλούμη, ενώ στο 30′ πέτυχαν το 2-0 με εκτελεστή τον Κωνσταντίνου και πασέρ τον Ζέλο. Ο σύλλογος της Ηλιούπολης ήταν ο κινητήριος μοχλός του παιχνιδιού και στο 44′ σφράγισε την νίκη του, όταν ο Ζήσης σούταρε δυνατά εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο ‘Γ’ και στα δίχτυα. Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι έσβησαν την μηχανή και έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Αυτό έδωσε ‘φτερά’ στους ‘κυανόλευκους’ που πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής. Τελικά, τα κατάφεραν στο 80′ χάρις την όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ του Σαλίτα για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Δέτση Μ., Μαχαίρας Κ.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Γουσούλης Π., Βουρλούμης (60′ Ντακόβ), Κατσαμπάνης, Βαζούκης (80′ Γεωργόπουλος), Τουγουντζόγλου, Γουσούλης Θ., (70′ Κουντουριώτης), Στασινόπουλος, Ζέλο, Κωνσταντίνου, Ζήσης.

Άφοβος (Χρήστος Φίλης): Σταυριανουδάκης, Μυλωνάς, Μήτσος, Λαζανόπουλος (46′ Τσιπάς), Ζώτος, Γεωργιάδης (60′ Τζωρτζάτος Θ.), Καργιώτης, Τζωρτζάτος Β., Κωστάλας, Χελιώτης (70′ Σαλίτα), Καρτσωνάκης.

Photo: Sportifico.gr