Connect with us

Γ Εθνική

Από τα ένδεκα βήματα ηττήθηκε ο Περαμαϊκός 1-0 στα Ζωνιανά

Published

on

Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 56′ έγραψε την ιστορία του ματς, με την ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη να κρατά αποτελεσματικά, μακριά από την εστία του Χρήστου, την ομάδα του Περάματος μέχρι το τέλος.

Το παιχνίδι:

Χαμηλό τέμπο στο ματς στα πρώτα λεπτά, με τους παίκτες του Ερμή να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, κυρίως όμως στο αμυντικό τους τρίτο.

Στο 30ο λεπτό η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Μπαμπουλάκη να βγάζει την συρτή σέντρα από αριστερά, στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κουκούλης, πού σούταρε, όμως κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και αποτέλεσε εύκολη λεία για τον Θεολόγη.

Στο 39′ ο Περαμαϊκός απείλησε με κεφαλιά του Σπόλιαριτς η οποία κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου  ανήκε στον Ερμή, με τον Πλιάτσικα να εκτελεί φάουλ από καλό σημείο, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα, όμως δεν αιφνιδίασε τον Θεολόγη που αντέδρασε σωστά στη φάση.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος με τον Ερμή να θέλει να γίνει αμέσως απειλητικός προς την εστία του Θεολόγη, όμως Τουρνάκης και Κουκούλης δεν κατάφεραν να συνεργαστούν στον αέρα, με αποτέλεσμα να περάσει ανεκμετάλλευτη αυτή η ευκαιρία για τους Ρεθυμνιώτες.

Στο 55′ ο Γεμιστός μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την παράβαση και τον Μπαμπουλάκη με ψυχραιμία να μην αφήνει την ευκαιρία αναξιοποίητη, γράφοντας το 1-0 από τα 11 βήματα.

Στο 58′ λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση από πλευράς Περαμαϊκού, με τον Ντουμπέρετ από πολύ κοντά να μην εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Χρήστου σε κόρνερ του Γκίνο.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη, κράτησε μακριά από τα μετόπισθεν τον Περαμαϊκό και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της ιστορική νίκη στην επιστροφή της στην Γ’ Εθνική.

Διαιτητής ήταν ο Μαυραντωνάκης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ρουμπάκης (74’ Ν. Ζερβός), Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (70’ Γκελοσάνι), Κεφαλούκος (90’ Αυγουστάκης), Κωστάκης, Κουκούλης, Τουρνάκης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγος, Ντουμπερέ, Κοντογιανάτος,  Μπατζέλης (85’ Ηλιούπολης), Βέσι, Γκίνο, Εκιφούλ (78’ Φιλιππούσης), Καραγιαννίδης (66’ Μεσσίνης); Μποζίνκοβιτς, Μαχμουτάι


Πηγή – primesport.gr

Advertisement