Connect with us

stoplekto

Από τα έντεκα βήματα ο Αθηναϊκός

Published

on

Έκανε πολλές φάσεις, είχε τα ηνία του αγώνα, όμως χρειάστηκε ένα πέναλτι για να προκριθεί στην δεύτερη φάση. Ο λόγος για την ομάδα του Αθηναϊκού που επικράτησε στο Περιστέρι 1-0 του τοπικού Ηρακλή. Ο ιστορικός σύλλογος του Βύρωνα παραλίγο να προηγηθεί στο 13′, όμως το σουτ του Κιουτάκ κατέληξε στο δοκάρι του Μπαλωμένου. Τελικά, ο ίδιος παίκτης από μοιραίος, έγινε ωραίος και στο 43′ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Παριανός για το τελικό 1-0. Επόμενος αντίπαλος για τους ‘ερυθροκίτρινους’ ο συμπολίτης Βύρωνας. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανόλευκοι’ θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες. Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα, το συγκρότημα του Σάκη Κακαβά χρειάζεται βελτίωση και τα περιθώρια υπάρχουν.

Διαιτητές: Κατοίκος, Φίτσας, Αλάμπεης

Ηρακλής (Σάκης Κακαβάς): Μπαλωμένος, Κωνσταντακόπουλος, Μπερνικόλας, Καρακωσταντής, Κατσαρός, Κουτσόγιωργας, Αρχοντούλης (70′ Τσομάσι), Χαυλής (55′ Καλαντζής), Βλάμης, Σκαρπέλης (78′ Κούρτης), Καζακόπουλος.

Αθηναϊκός (Βασίλης Τζαλακώστας): Αθανασόπουλος, Γιακουμέλος, Καμπάκος, Κουστουμπέκης, Βασιλάκης, Σκαρλάτος (70′ Τσίτσας), Μοροσάνου, Τσατσουλής (55′ Γώγος), Παριανός (80′ Λάιος), Ζαφειράτος, Κιουτάκ.