Connect with us

stoplekto

Από τα έντεκα βήματα τα Πετράλωνα

Published

on

Έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού τα Πετράλωνα επικράτησαν 1-0 του Παράδεισου Αμαρουσίου το Σάββατο στο Ρουφ. Οι ‘κυανέρυθροι’ είχαν την κατοχή και τις φάσεις για περισσότερα τέρματα, όμως αρκέστηκαν στο πέναλτι του Σταύρου, ο οποίος νίκησε τον Αλαφούζο στο 58′ για το τελικό 1-0 φέρνοντας το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη σε απόσταση ενός πόντου από την κορυφή και την Άμιλλα. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Σάκη Δέδε μπλόκαραν αποτελεσματικά τους γηπεδούχους, αλλά δεν απείλησαν με αξιώσεις για κάποιο τέρμα καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στους 8 βαθμούς στην ένατη θέση.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος Θ, Φωτόπουλος Α., Κορωνιός Κ.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Μακρυγιάννης, Μουντράκης (60′ Παπαδόπουλος), Λάππας, Γεωργακόπουλος, Κυφωνίδης, Σταύρου (78′ Παναγιωτάκης), Δήμου (68′ Αγγελακόπουλος), Κρεμμύδας, Μαρτέκας, Μουρίκης.

Παράδεισος (Σάκης Δέδες): Αλαφούζος, Μότσιος, Πελεκάνος (70′ Μπολέτης), Στούλης, Χαβενετίδης, Καραλής, Πέτρουλας (79′ Παπαδόπουλος), Δήμος, Πέττας, Λεφάκης, Ντατής (47′ Γεωργακόπουλος).