Connect with us

stoplekto

Από τα “γάντια” του Αντωνόπουλου “καθάρισε” στα Βριλήσσια ο Ιερόθεος

Στα πέναλτι κρίθηκε το εισιτήριο…

Published

on

Έβαλαν δύσκολα στον Ιερόθεο τα αξιόμαχα Βριλήσσια στο προημιτελικό αγώνα για το κύπελλο ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Ισίδωρου  Σταυριανού χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι και τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Αντωνόπουλο για να «καθαρίσει» την πρόκριση με 1-3 πεν.(κ.δ 0-0 παρ. 1-1).

Χωρίς μεγάλες φάσεις πέρασε το πρώτο μέρος της κανονικής διάρκειας με την ομάδα του Μιχάλη Λυκερίδη στο 80’ να χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί όταν η προσπάθεια του Χατζηπαναγιώτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ο Μακρής  με υπέροχο μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα της παράτασης 1-0 σκορπίζοντας ενθουσιασμό στις τάξεις των γηπεδούχων με τον Ιερόθεο να ισοφαρίζει  στο 102’  με τον Θηβαίο και να οδηγεί το παιχνίδι στα πέναλτι με τον Αντωνόπουλο να «πιάνει δουλειά» αποκρούοντας δυο κτυπήματα και δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας με βοηθούς τους Κουντουρέλη και Μαραθωνίτη.

Βριλήσσια (Μιχάλης Λυκερίδης ): Τζεβελέκης, Κυρούλης, Γκιόμπι, Τσιούμας, Γκρέκος, Μπακέας, Κόκκινος (77′ Τσιούμας), Γκίκας, Τίγκας (108′ Κουρης), Αραμπατζής (105′ Αραμπατζής), Χατζηαπαναγιώτης (110′ Μαρουλίδης), Μακρής.

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Αντωνόπουλος, Σιμάκου (46′ Τσαρκάνι), Αποστόλου, Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός (67′ Ντάφλας), Τσαγιάννης, Μουκίδης Β., Κράσι (56′ Κομνηνός), Θηβαίος, Νομικός (46′ Χατζηστάμου).