Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Από τα 11 βήματα οι ερασ. Εθνικού

Πρόκριση για τους περσινούς φιναλίστ.

Published

on

Στη διαδικασία των πέναλτι οι Ερασιτέχνες Εθνικού απέκλεισαν με 4-3 τον Α.Ο Καραβά καθώς στα 120 λεπτά δεν επιτεύχθηκε κάποιο τέρμα ενώ αξιοσημείωτο του αγώνα οι τρεις αποβολές.

Ευστόχησαν οι Σαλίμπασα, Σαμλίδης, Μωυσιάδης και Ρούσσος, ενώ ο Σαμιώτης νικήθηκε από τον Σ. Σαουλίδη.

Ο Καραβάς σκόραρε από τα έντεκα βήματα με τους Σαουλίδη Νάκο και Μαλίκα, ενώ αστόχησαν οι Αποστολάκης και Κασάρα που απόκρουσε ο Μεϊμάρογλου.

Ο διαιτητής Καρυοφύλλης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Δρουχούτο στο 61′ και τον Μπόγρη στο 98’με απευθείας κόκκινη και στο 115′ τον Κυριακάκη με δεύτερη κίτρινη.

Πριν την έναρξη του αγώνα ελέχθησαν τα δελτία υγείας και των δύο ομάδων και διαπιστώθηκε ότι ο Μεϊμάρογλου είχε διαφορετικό αριθμό στον πίνακα υγείας από εκείνο του δελτίου του, γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος.

ΕΡ. ΕΘΝΙΚΟΥ: Μεϊμάρογλου, Κασιάρας(91′ Ρούστας), Τσιούμας, Ρούσσος, Σαμλίδης, Σαμιώτης, Κυριακάκης, Φακιόλι(46′ Μωυσιάδης), Μπίτσας(76′ Μπένα), Σαλίμπασα, Κατσιγιάννης,.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Σαουλίδης Σ., Κασάρα, Φρατζεσκάκης Ε., Μπάκας, Φανουριάκης(91′ Μπόγρης), Μαλίκας, Μάκος, Δρουχούτος, Συνοδινός(60′ Κανάρης), Σαουλίδης Ν., Αποστολάκης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply