Connect with us

6ος Όμιλος

Από την άσπρη βούλα στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά η Προοδευτική, 1-0 τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Προοδευτική προκρίθηκε σε τελικό Κυπέλλου Πειραιά. Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη επιβλήθηκε στη Νίκαια στο μεγάλο ντέρμπι με 1-0 του Εθνικού Πειραιά και πέρασε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου πλέον αναμένει τον επόμενο φιναλίστ ανάμεσα σε Ελλάς Ποντίων και Αίαντα Σαλαμίνας.

Και οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε καλή μέρα και με το νέο απόκτημα τον Βραζιλιάνο Βάντερσον να κάνει ντεμπούτο στην ενδεκάδα.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει τη συνάντηση ήρθε στην επανάληψη από την άσπρη βούλα. Ο Κυριαζής ανετράπη στην περιοχή από τον γκολκίπερ Κούμπουλα, με το διαιτητή Λεμπέση να καταλογίζει την παράβαση και το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Κυριαζής ευστοχώντας για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Στο 90′ αποβλήθηκε από τον πάγκο των “βυσσινί” ο Τσαφταρίδης, που είχε αντικατασταθεί,  για διαμαρτυρία.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης(84′ Τσουκαλάς), Τσαφταρίδης(46′ Μακρίδης), Μακρυγιάννης(46′ Ραχίμ), Κρητικός(46′ Κυριαζής), Ποτουρίδης, Νομικός Παρ..

ΕΘΝΙΚΟΣ(Πέτρος Δημητρίου): Κούμπουλα, Νταούλιας, Παππαγελής, Παπαγεωργίου, Αποστόλου, Χαρίτος, Ζαχαράκης, Ντάφλα, Κώστα, Λύγκος, Βάντερσον.