Connect with us

stoplekto

Από τον ΑΟ Πειραιά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πετρίδης

Published

on

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το Καμινιώτικο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για τον ΑΟ Πειραιά, καθώς κατάφερε να μεταπηδήσει στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακού ο Γιώργος Πετρίδης. Ο χαρισματικός και ταλαντούχος 15χρονος ποδοσφαιριστής μετά από μια γεμάτη χρονιά που είχε στον ΑΟ Πειραιά, όντας βασικός στην αντρική ομάδα, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του, απασχόλησε πολλούς συλλόγους, με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να αναγνωρίζει τις ικανότητές του και να τον εντάσσει στο δυναμικό του.

Ακολουθεί το μήνυμα και οι ευχές του προπονητή του ΑΟ Πειραιά Παναγιώτη Ντούνια, ενός ανθρώπου που δούλεψε με τον φέρελπι ποδοσφαιστή αυτά τα 7 χρόνια από τις Ακαδημίες του συλλόγου:

“Από τον Οκτώβρη του 2015 πέρασαν 7 δημιουργικά χρόνια. Με σκληρή δουλειά, συστηματική ομαδική προπόνηση και ατομικές προπονήσεις το φυσικό ταλέντο σου έγινε αξιοπρόσεκτο. Και σαν ποδοσφαιριστής της αντρικής ομάδας του Α.Ο. Πειραιά και σαν αρχηγός της μικτής Πειραιά Κ-15 τράβηξες τα βλέμματα επαγγελματικών ομάδων. Το τέλος της επτάχρονης δημιουργίας σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε άλλο πλέον επίπεδο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ενέταξε σήμερα στην δύναμη της ακαδημίας της, ανοίγοντας σου νέους ορίζοντες. Τα πάντα είναι στα πόδια σου και στο μυαλό σου. Να είσαι βέβαιος ότι το ενδιαφέρον για την πρόοδο και την εξέλιξη σου παραμένει το ίδιο. Και σε ό,τι χρειαστείς θα είμαι πάντα παρών”.