Connect with us

5ος Όμιλος

Από το… σκοτάδι, στον πρωταθλητισμό ο φορμαρισμένος Ιωνικός-Αρναούτης: “Πιστεύουμε στη δουλειά μας”

Published

on

Μέχρι την 6η αγωνιστική, ο Ιωνικός είχε πραγματοποιήσει ένα καταστροφικό ξεκίνημα, μετρώντας στα πρώτα έξι ματς (ειχε ρεπο στην πρεμιέρα), τρεις ήττες από Γιούχτα, Κερατσίνι και Παλαιόχωρα, μια νίκη με τον Ατρόμητο Πειραιά και μια ισοπαλία με την ΑΕ Νεάπολης, έχοντας προηγηθεί η αποχώρηση της οικογένειας Κούγια από το σύλλογο.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Δημήτρης Αρναούτης μαζί με τη βοήθεια της διοίκησης Τσιριγώτη με τις μεταγραφές που έκανε και τη δουλειά που έγινε από τους παίκτες έχουν καταστήσει τον Ιωνικό ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του 5ου ομίλου.

Με καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα ματς και νίκες ουσιαστικές και μεγάλες όπως εκείνη με τον ΟΦΙ στη Νεάπολη, οι μπλε πραγματοποιούν ιδανική πορεία και από τη μάχη της παραμονής που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στον Ιωνικό, κυνηγούν την άνοδο έχοντας πολλές πιθανότητες να την πανηγυρίσουν.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή του Ιωνικού, Δημήτρη Αρναούτη που αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος του λέγοντας:

Εμείς από την αρχή είχαμε θέσει ένα στόχο παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε κάνει μια αρκετά καλή πορεία, είμαστε 15 ματς αήττητοι και αυτό μας έχει φέρει ψηλά στην κατάταξη. Έχουν μείνει 4 τελικοί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εδώ που φτάσαμε θεωρώ ότι θα μπορούμε να πάμε την ομάδα στις δυο προνομιούχες θέσεις”.

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι έχετε δύσκολο πρόγραμμα;

Η πορεία μας μέχρι τώρα δείχνει ότι έχουμε χάσει βαθμούς θεωρητικά από “εύκολα” ματς αν και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Στόχος μας αποτελεί να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Πιστεύατε την ημέρα που αναλάβατε ότι θα είχατε μία τόσο καλή πορεία;

Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα σαν προπονητής όλα πιστεύεις ότι θα πάνε καλά. Αυτό όλο εξαρτάται από το υλικό που έχεις σαν προπονητής. Θεωρώ ότι έχω καλούς χαρακτήρες και καλούς παίκτες στην ομάδα. Στο σύλλογο υπάρχει το πλεονέκτημα της οικογένειας Τσιριγιώτη αφού όλα είναι λυμένα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι και αυτό βοηθάει τους παίκτες. Μαζί με τον κόσμο, ολα αυτά μας δίνουν δύναμη και πλέον έρχονται και τα αποτελέσματα. Από την άρχη όταν είχα αναλάβει την ομάδα, δεν είχα να αλλάξω κάτι. Γιατί παίκτες, προπονητής και διοίκηση στόχος αποτελούσε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το έχουμε καταφέρει και γι αυτό πάμε καλά