Connect with us

stoplekto

Από «τριάρα» σε «τριάρα» η Νέα Ιωνία

Published

on

Περίοδο μεγάλης φόρμας διανύει η Νέα Ιωνία που επικράτησε 3-0 της Άμιλλας Περιστερίου. Ο ιστορικός σύλλογος εκμεταλλεύεται τις απώλειες των υποψηφίων για άνοδο και ξεφεύγει όντας δεύτερος με 36 βαθμούς (+4 από «Μπάρτσα», +6 από Βριλήσσια). Αντίθετη πορεία διαγράφουν οι Περιστεριώτες που ηττήθηκαν, ξανά, μένοντας ένατοι με 23 πόντους, στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το σκορ άνοιξε ο Παπαδόπουλος στο 23’ με δυνατό σουτ και στο 43’ ο Βογατσάς σημείωσε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς με «βολέ» από τα 30 μέτρα! Το τελικό 3-0 υπέγραψε στο 80’ ο Γεωργόπουλος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των φιλοξενουμένων. Αυτή ήταν η δεύτερη «τριάρα» στη σειρά για τη Νέα Ιωνία, καθώς πριν από μια εβδομάδα πέρασε με 3-0 και από το Ρουφ κόντρα στο Βοτανικό, με τον Κουτσιούμπα να θυμίζει… Λεβαντόφσκι κάνοντας χατ τρικ σε 14 λεπτά! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο 51’ ο Καρούσος απέκρουσε το πέναλτι (χέρι Παπαδόπουλου) του Χρυσαφίδη, διατηρώντας «αφεντικό» την ομάδα του μέσα στη Νέα Ιωνία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Όντος Κ., Μπαϊρακτάρης Ν., Τσελίκος Α.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούσος, Κόντης, Παπαδόπουλος, Χρούσης, Παπακουνάδης, Βιδίστα, Μιχαλάρης (69′ Κουτσιούμπας), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Πανταγιάς (66′ Γεωργόπουλος), Τζήμας (78′ Τριάντης).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. (Κώστας Σώκος): Τεννές, Δήμου, Μπερνικόλας, Ασημακόπουλος, Παππάς, Μπαϊράμης (46′ Κούτρης), Μέμη, Κλαυδιανός (71′ Παλαιολόγος), Χρυσαφίδης (76′ Ναζάρι), Μπιρστογιάννης, Δέγκλερης.