Connect with us

6ος Όμιλος

Αραουζος: Να πετύχει το Κερατσίνι

Published

on

Μετά από μία πενταετία σχεδόν, ο Μιχάλης Αραούζος επέστρεψε  στην προεδρία του ΑΠΟ Κερατσίνι, με την ομάδα να έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της με τον σχεδιασμό να “τρέχει” και τον Δημήτρη Αρναούτη να ετοιμάζει το Κερατσίνι της περιόδου 2018-2019.

Ο κος Αραούζος μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας που στελεχώνουν το Δ.Σ. και ο καθένας έχει ξεχωριστό ρόλο  με στόχο η ομάδα να καταφέρει και φέτος να παραμείνει στην κατηγορία  Το Rossoneri news μίλησε με το  νέο διοικητικό ηγέτη της ομάδας που αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου αλλά και στα ¨θέλω του” για τους “Ροσονέρι”.

-Πρόεδρε επιστροφή στην Προεδρία. Πολλά συγχαρητήρια για την εκλογή σας.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές ,από κει και πέρα σαφέστατα θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα όλοι όσοι είμαστε στο συμβούλιο γιατί ΟΛΟΙ αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να πετύχει.

– Μία πρώτη εκτίμηση θα ήθελα από εσάς για την ομάδα, πως θα κινηθεί  και τι να περιμένουμε.

-Το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο  γιατί όλες οι ομάδες είναι  δυνατές και πραγματικά αναμένεται μία χρονιά συναρπαστική. Από κει και πέρα ,υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια μέσα στο διοικητικό συμβούλιο.Κοιτάμε οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να γίνουν μία οικογένεια με προπονητή τον Δημήτρη Αρναούτη που χειρίζεται όλα τα μεταγραφικά θέματα και οι επιλογές γίνονται βάσει των “Θέλω’ του προπονητή και πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό.

– Για τα σχέδια του

Το όνειρο μου ήταν να επαναφέρω στην ομάδα όσο περισσότερους παίκτες που προέρχονται από το Κερατσίνι. Αυτό δεν ήταν εφικτό  για λόγους που δεν θέλω να αναφερθώ αυτή τη στιγμή. Θα έρθει μία στιγμή που θα αναφερθούμε σε πρόσωπα και ονόματα. Πιστεύω όμως από τη στιγμή που  επέστρεψαν τρία -τέσσερα παιδιά Κερατσινιώτες ,έμεινε ο Χάρης ο Βαττής τον οποίο θεωρώ σημαία  του σωματείου, η ομάδα θα είναι μία οικογένεια, ο προπονητής επειδή είναι πιο μεγάλων κατηγοριών θέλει πειθαρχία και υπακοή  και αν το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές νομίζω  ότι αυτό το πράγμα θα επιτευχθεί.  Θέλω να κάνω όμως μία  ειδική αναφορά στον Αντώνη τον Αραβαντινό. Η βοήθεια του,  όλα αυτά τα χρόνια,  είναι πάρα πολύ μεγάλη και πραγματικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου. Από κει και πέρα όλοι οι σύμβουλοι που τρέχουν για το σωματείο πιστεύω ότι ότι βοηθάνε πάρα πολύ  και θα πάμε καλά.

-Εχουν γίνει μεταγραφές,έχουν υπάρξει και επιστροφές παικτών .Τι άλλο να περιμένουμε;

Οι μεταγραφές έχουν γίνει   σύμφωνα με τις επιλογές του προπονητή. Εντός της εβδομάδας  περιμένουμε και τουλάχιστον τρείς παίκτες-δυνατά ονόματα που είμαστε κοντά, αλλά όλα θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.  Κάπως έτσι θα “κλείσει” και το ρόστερ.

Για την παρουσία του κόσμου και το τι θα κάνει η ομάδα για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο

Οι κινήσεις θα γίνουν από τον Ιανουάριο  και μετά,.Μέχρι τότε θα δούμε που πατάμε και που βρισκόμαστε. Από κει και πέρα σκέψεις όλου του συμβουλίου είναι να φέρουμε τον κόσμο με κινήσεις οι οποίες θα γίνουν και θα ανακοινωθούν.

Για την Ακαδημία

Η προσοχή μας θα είναι μεγαλύτερη στην ακαδημία φέτος. Το σχέδιο μας είναι μπορέσουμε να έχουμε στην ομάδα μόνο Κερατσινιώτες .  Θα υπάρξουν ανακοινώσεις με αξιόλογους ανθρώπους που θα είναι κοντά στις ακαδημίες ,ενώ θα υπάρχει και η αμέριστη βοήθεια του Δημήτρη του Αρναούτη.

Το μήνυμα στον κόσμο

Αυτό που θέλω να πω είναι πως με όλες μου τις δυνάμεις θα είμαι κοντά στο σωματείο.  Θέλω και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και ο Κερατσινιώτικός λαός να ξέρει ότι η παρουσία του Αντώνη Αραβαντινού, η δικιά μου  και όλων των μελών του Δ.Σ εγγυάται ένα  σωματείο που θα είναι σε όλα νόμιμο  και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη σωτηρία. Αυτή τη στιγμή αυτό που κοιτάμε όλοι είναι να σώσουμε την ομάδα φέτος. Αν τα καταφέρουμε  και σώσουμε την ομάδα και με τη βοήθεια του Θεού για την επόμενη  σεζόν θα δούμε πράγματα που κόσμος της ομάδας δεν τα ξέρει..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply