Connect with us

stoplekto

Αργά και σταθερά βήματα στον Αργοναύτη

Οργανώνονται οι Ακαδημίες

Published

on

Αποφασισμένη να οργανώσει τον Αργοναύτη σε όλα τα επίπεδα του είναι η νέα διοίκηση του συλλόγου της οποίας ηγείται ο κ. Φαραντάκης.

Ήδη η «πρώτη» ομάδα έχει μπεί σε ένα καλό δρόμο, με αργά και σταθερά βήματα, μάλιστα σύντομα αναμένονται σημαντικές κινήσεις που ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο λειτουργία του ιστορικού συλλόγου, ενώ πλέον το βάρος στρέφεται στην οργάνωση και την λειτουργία των ακαδημιών του Αργοναύτη.

Το πρώτο μέλημα που ζητά επίλυση είναι το γηπεδικό, αφού ο Αργοναύτης, όπως και όλες οι ομάδες του Πειραιά, δεν έχουν στην διάθεση τους ένα γήπεδο της προκοπής ..

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Οι εγγραφές για της Ακαδημίες του ΔΑΟ Αργοναύτη πάντως έχουν ξεκινήσει

και ήδη υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα στις τάξεις της ιστορικής ομάδας. Υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Βουτσινά και με προπονητή τον Νίκο Γαντζάκη οι μικροί άσοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν σωστά τα μυστικά της μπάλας σε ένα σωματείο που έχει αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Την ερχόμενη Δευτέρα (10/9) στο γήπεδο του ΣΕΦ στις 16:15 μεταξύ άλλων θα γίνει παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών,

παρουσίαση στόχων, γνωριμία με τους γονείς καθώς και ανάλυση παροχών προς τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες όσα παιδιά και οι γονείς του που ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά στον Αργοναύτη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Μανούσο Φαραντάκη: 6974-723980

ΠΑΝ. ΝΤΑΛ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply