Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αργοναύτης- ΑΣ Δραπετσώνας 1-3 παρ.

Published

on

Στην παράταση ο ΑΣ Δραπετσώνας, φάνηκε να έχει περισσότερες αντοχές και απέκλεισε τον αξιόμαχο Αργοναύτη με 3-1 στο ΣΕΦ.

Το 1-1 της κανονικής διάρκειας κρίθηκε στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 61’με τον Νικολογιάννη και τον Αργοναύτη να στέλνει το ματς στην παράταση με ωραίο σουτ του Ντζούρα έξω από την περιοχή στο 76’.

Στην ημίωρη παράταση η ομάδα του Άρη Τσαγδή σφράγισε την πρόκριση με τέρματα των Νίκα(99’) και Μαραγκόπουλου(116’),  όπου και τα δύο «σέρβιρε» ο μόλις 15 ετών Νεοφώτιστος. Από την ακαδημία της Δραπετσώνας αγωνίστηκε στην παράταση ο επίσης 15χρονος Ροδάκης.

Πολύ καλός ο διαιτητής Ορφανός.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ:  Περδικούρης, Μπάλτα, Ντζούρας, Σαρδέλης(91’ Δεμέτης), Κατσούρης(106’ Πιτερός), Παπαφώτης, Αγγελακόπουλος, Κουρκούλης(87’ Καλούδης), Μπαζάρ(91’ Καμαράδος), Ψωμάς(62’ Καλογερόγιαννης), Λουκάνι(62’ Δαντσάκης).

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Τσιβελέκης, Δούφας(61’ Αρσενίου), Δοξακόπουλος, Καραφυλάκης, Κασιαβός, Γιώτης(61’ Μαραγκόπουλος), Σέρρι(110’ Ροδάκης), Νικολογιάννης, Νίκας, Μαυρίκος(46’ Τράντος, 72’ λ.τρ. Νεοφώτιστος), Αϊβαλιώτης(70’ Χαλίκιας Π).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ